1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

nokia 6131 suojakoodi unohtunut

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi mikueli 07.02.2008.

  1. mikueli

    mikueli Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    509
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli vaihtuu liittymä lähiaikoina ja nyt pitäisi saada nimet siirrettyä sim kortilta puhelimeen, mutta valittaa että puhelin suojattu ja siis asetuksista määritetty puhelin suojatuksi ja suojakoodi on unohtunut eli olisiko jotenkin mahdollista saada suojakoodi vaikka nollattua ilman, että nimet häviävät sim kortilta?
     
  2.  
  3. rantom

    rantom Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2006
    Viestejä:
    158
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ne numerot jotka sinulla on SIM-kortilla myös pysyvät siellä. Puhelimella on oma tilansa minne voi myös tallentaa numeroita. Itse tallennan aina SIM-kortille jotta välttäisin juuri tällaiset tilanteet.

    Paras vaihtoehto on kokeilla vielä sitä vakiota mikä lukee manuaalissakin, 12345. Näitä ei kannata vaihtaa ellei ole sitä jossain ylhäällä. Toinen vaihtoehto on marssia Nokian kauppaan (jos asut Helsingissä niin Aleksanterinkadulla on yksi) ja siellä sitten pyytää heitä avaamaan se. Uskoisin että he viimeistään saavat sen auki, datan menetys on sitten eri asia.
     
  4. mikueli

    mikueli Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2006
    Viestejä:
    509
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kyllä tuo 12345 kokeiltiin ihan ekana ja sanoin aikoinani, että kannattaa vaihtaa se suojakoodi, jos se kännykkä sattuu, vaikka häviämään ni ei sit kumminkaan pysty varastamaan kukaan sitä. Kaikki mahdolliset mitä mieleen tuli ni kokeiltiin(varmaan reilu 20kpl), mut yksikään ei ilmeisesti toiminut, mut siis kokeiltiin kaikki peräjälkeen ni eiks se suojakoodi ole sellanen et oliks se 3 vai 5 yritystä ni sen jälkeen se ei 5 minuuttiin hyväksy oikeatakaan koodia. En asu helsingissä, mutta kysyttiin liikkeestä, että onko mahdollista saada se nollattua tai jotenkin selville ja 30e vastaan olisivat tehneet sen, jotenka siinä menisi se mitä säästäisi sillä liittymän vaihdolla. Noh, soitettiin ja sanottiin, että voiks sen liittymän vaihdon perua ja peruttiin sitten se. Joka tapauksessa suojakoodi olisi hyvä saada selville tai nollattua eli onko muita vaihtoehtoja?
     

Jaa tämä sivu