*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Anysee E-30 Ajuri ongelma

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Asensin muutama viikko sitten xp:n uudelleen, formatoiden koko koneen. Nyt olen yrittänyt noin kolme tuntia asentaa anysee:tä, mutta se ei onnistu. Itse ohjelman asunnus kyllä onnistuu, mutta kun yrittää asentaa ajuria, niin se asennus alkaa ihan normaalisti, mutta loppusuoralla missä kuuluisi lukea että laite on asennettu, lukee ongelma laitteen asennuksessa: Data ei kelpaa.

Missä vika? Olen yrittänyt asentaa levyltä sekä anyseen sivuilta saatavalla uudella ohljemistopäivityksellä. Olen käynnistänyt koneen uudelleen ja poistanut anysee ohjelmat(myös Intervideo FilterSDK for AMT)monta kertaa! Tietokoneessa pitäisi olla kaikki mahdolliset päivitykset asennettuna (mukaan lukien ServicePack 2)
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Eikö kukaan osaa tosiaan auttaa? Olen lähettänyt anyseen tukeenkin sähköpostia, mutta se ei paljoa auttanut: kysyivät että olenko purkanut ohjelmistopäivitys -paketin ja laittoivat linkin katseluohjelman asennusohjeisiin. Lähetin eillen viestiä takaisin, mutta eipä vastausta ole vielä tullut.
#3
No nyt on mennyt jo viikko ilman tv:tä, eikä ratkaisua löydy. Kun kerran kukaan ei tunnu osaavan auttaa, täytyy yrittää jos ongelma poistuisi siten, että asentaisin xp:n taas uudelleen. Mutta siihen menee vielä toinen viikko, sillä Windowsin cd on parinsadan kilometrin päässä nykyisestä olinpaikastani.
#4
Opettele käyttämään edittiä, niin et kasvata viestiketjuasi turhaan.
Voit saada vastauksiakin paremmin.

Keskustelualueen säännöt - Myyntialueen säännöt
Otsikon tulee kuvata tarkasti ja selkeästi ongelmaasi.
Tehdessäsi kysymystä, älä tee sitä itsellesi, vaan AD:n lukijoille. Mahdollisimman selkesti ongelmaan liittyvä kuvaus ja kaikki siihen liittyvät osat ja asiat kannattaa ilmoittaa myös. Selkeä hyvin ymmärrettävä kysymys tuo selkeitä ratkaisuehdotuksia ongelmaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.