1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Joku hyvä palomuuri Comodon tilalle?

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Cacomuco 24.01.2008.

  1. Cacomuco

    Cacomuco Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2007
    Viestejä:
    206
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kertokaahan tyhmälle mikä olisi hyvä ja ilmainen palomuuri tietokoneeseen? Itselläni on XP käyttiksenä ja Avast!-viruksentorjunta ruksuttaa tossa ohessa...

    Käytän tällä hetkellä tuota uutta Comodo Pro:ta, mutta tuo jatkuva kysely jokaisen ohjelman kohdalla alkaa ottamaan ihan liian pahasti päähän. Vaikka ruksaa aina sen "remember my answer", niin se silti kyselee jatkuvasti saman ohjelman kohdalla. Hommahan toimii sitten, kun klikkaa sitä "treat this program as installer", mutta sitten pitää siirtyä johonkin helvetin "installation modeen", ja vastaavasti lopettaa se vähän ajan päästä. Sanalla sanoen, Comodo aiheuttaa työtä ihan helvetisti, tämä uusi versio ainakin. Vanha oli ihan hyvä. Jos kysymys olisi vaan omasta käytöstä, niin ehkä joten kuten pärjäisin, mutta yritä nyt selitellä Macintoshia suosivalle tyttöystävälleni, että kaikkien yksinkertaisten asioidenkin kohdalla pitää painaa miljoonaa nappulaa ennen kuin pääsee asiassa eteenpäin. Ei kiitos!

    Joten, antakaa ideoita hyvät ihmiset. Ei ole palomuurit kovin tuttuja joten ehdotuksia otetaan kiiitollisena vastaan!
     
  2.  
  3. kiiveri

    kiiveri Active member

    Liittynyt:
    31.03.2004
    Viestejä:
    1,615
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Comodo on hyvä muuri, tuossa on kyse vain asetuksista. Jos aukaiset comodon, välilehti firewall, advanced tuolta vasemmasta reunasta. Sieltä Firewall Behavior Settings ja välilehdeltä Alert Settings vedät sen palkin low-tasolle. Tuo ei periaatteessa heikennä muuria mitenkään, se ainoastaan kysyy vain kerran jokaisesta ohjelmasta niinkuin haluat.
     
  4. JonPe_82

    JonPe_82 Member

    Liittynyt:
    08.01.2008
    Viestejä:
    58
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Itse olen tyytyväisenä käytellyt ZoneAlarmia. Comodokin oli jonkin aikaa käytössä, mutta jouduin palaamaan ZoneAlarmiin Comodon kroonisen kaatuilun takia.
     
  5. MikroMake

    MikroMake Active member

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    3,864
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
  6. janne59

    janne59 Active member

    Liittynyt:
    14.01.2004
    Viestejä:
    1,041
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
  7. JonPe_82

    JonPe_82 Member

    Liittynyt:
    08.01.2008
    Viestejä:
    58
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Otinpa piruuttani testikäyttöön tuon Online Armor Free:n. Näin alkumetreillä vaikuttaa pätevältä ohjelmalta. Pitää jatkaa testailua jos siitä vaikka saisi seuraajan jo vuosia palvelleelle ZoneAlarmille.

    E: Muutaman päivän mittaisen testikäytön tuloksena jouduin vaihtamaan takaisin ZoneAlarmiin. Online Armor oli ehkä liiankin tiukka muuri, koskapa mitä ilmeisemmin juuri sen takia, avatessani aina minkä tahansa p2p ohjelman, se hyydytti koko nettiyhteyteni. En aluksi meinannut uskoa tähän, joten testasin useilla p2p ohjelmilla mutta muu kuin OA:n uninstallointi ei auttanut.
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2008

Jaa tämä sivu