1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksi antennimallinen boksi toimii kaapeliverkossa?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi pengupk 01.01.2008.

  1. pengupk

    pengupk Guest

    Hei,

    Toivottavasti tätä ei olla kysytty foorumillanne jo montaa kertaa.
    Sain käytetyn antennimallisen Topfieldin boksin ja siihen hankin erillisen antennin (niitä lättämalleja, A4:n kokoisia). En kuitenkaan saanut sillä signaalia yli 55 % vahvuiseksi ja siksi kokeilin kotimme kaapelista tulevaa perusantennipiuhaa boksiimme ja kuva tuli. Miten tämä on mahdollista? Olen Welhon kaapeliverkon alueella Helsingin keskustassa.

    Kiitokset vastauksista!
     
  2.  
  3. Japsu1

    Japsu1 Active member

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    2,563
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Kyllähän tätä on käsitelty hyvinkin monta kertaa mutta
    kertaus on opintojen äiti. Siis antenni- eli ns. T-signaali lähetetään ainakin Welhon kaapeliverkossa kokeiluluontoisesti ainakin toistaiseksi. Ja tätä on tapahtunut muistaakseni jo vuodesta 2006 lähtien.
    http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=50695&highlight=welho
    http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=56965

    Sikäli ihme juttu että itse en saanut tuota toimimaan kun siskoni luona Espoon Matinkylässä asensin Sonyn digitelkkarin kuntoon. Kaapelisignaali tuli seinästä aika pitkän jatkojohdon kanssa ja kaapeliboksi toimi hyvin mutta kun vaihdoin johdon Sonyyn niin ei tullut kuvaa. Mutta kun laitoin erillisen lyhyen antennijohdon telkkarista seinään verhon taakse teipillä kiinni niin nyt on monta kuukautta homma toiminut niin että telkkarista voi katsella T-signaalia ja kaapeliboksin kautta kaikki kaapelikanavat. Sisko on aivan tyytyväinen ratkaisuun. ;)
     
  4. pengupk

    pengupk Guest

    Kiitokset vastauksesta! On ilo lukea asiallisia vastauksia - ei ole joka foorumilla itsestäänselvyys. Saapa tosiaan nähdä jäävätkö kaapelimalliset boksit vielä joskus pois jos Welhokin toimii noin tässä asiassa. Nojaa, ken tietää. Kiitokset ja uudetvuodet!
     

Jaa tämä sivu