*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kotisivujen siirto nettiin?

Tässä viestiketjussa on 10 viestiä.

#1
Teen taas tyhmän kysymyksen ja vielä tietysti väärälle palstalle. Yritin hakea apua, mutta en löytänyt. Nonnii aloitan :)
Olen tehnyt kotisivut, jotka toimivat esikatselussa ja vieläpä tuossa selaimen esikatselussa. No ny kun siirrin niitä tuonne virallisesti nettiin, niin tuo tekemäni (tai valitsemani teema-väri) ei näykkään sivuilla. Kävijä laskuri ei toimi ja myös yksi kuva on hukassa. Minne pirrr.... ne katosivat. Olen siirrellyt nyt tiedostoja, mutta eivät vain tule. Koko sivusto on aivan pilalla :(
Auttakaa nyt ihmeessä viisaammat, olenko tallentanut jotain väärin tai jokin nappula taas hukassa (ruuvi kai päästä:)...
▼▼ Tässä viestiketjussa on 9 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ei voi näillä tietoilla auttaa. Kannattaa laittaa esim. linkkiä sinne sivulle jotta voisi arvella mikä on pielessä.

#3
Millä editorilla olet sivut väsännyt? Jos editorilla on ikää, saattaa olla optimoitu ie6:lle, lopputulos boi näyttää ie7:lla tai firefoxilla hyvinkin oudolta.
#4
Tarkista, että niiden puuttuvien kohteiden linkit eivät johda kovalevylläsi olevaan tiedostoon vaan nimenomaan palvelimelle siirrettyyn.
#5
Voidaan tietenkin ehdotella ja arvailla kaikenlaista, mutta paras olisi se linkki sinne tuotokseen.

#6
Huomenta kaikille! Kiitos pistän linkin tuonne sivuille, mutta olisko vika siinä etten löydä tarvittavia tiedostoja ja saa siirrettyä niitä :) Tausta värinä pitäisi olla riisipaperi (+vaakaviivat) ja etusivulta puuttuu yksi kuva + kävijä laskuri.
Mistä löydän nuo tiedostot, että saisin ne siirretyksi :) Kiitos kaikille ja Hauskaa Joulua!
http://personal.inet.fi/kerho/tokoagi/index.htm
#7
Lainaus:
Mistä löydän nuo tiedostot, että saisin ne siirretyksi

Tuohon ei kyllä oikein kukaan voi tietää vastausta muutakun sinä. Ne on varmaan jossain työkansiossa kun olet väsännyt sivuja.
Tarkista ftp-clientilla, että tiedostot varmasti on palvelimella kansiossa, johon koodin url viittaa. Kuvien url näyttää normaalilta jos vain kuvat on oikeassa kansiossa. Kävijälaskurin url on väärin. Se viittaa omaan koneeseesi.
#8
Kiitos taas, yritin tarkastaa kaikki nuo tiedostot. Siis tuo etu sivun kuvan tiedosto on siirrettynä, ainakin näkyy tuossa listassa. Mutta sitten en tiedä tuota sivujen taustaa (riisipaperi), valitsin sen vain teemoista ja sitä ei tallennettu mihinkään, samoin kuin tuo kävijälaskuri. Siis ja kaikki toimii omalla koneella ja esikatselussa selaimessa, taas selittelen :)
Täytyy kai luovuttaa ja yrittää saada joku viisaampi katsomaan konettani, mitä taas olen sekoillut :)
Käytin muuten front page -ohjelmaa ja siirtoon soneran FTP. Niin'kus varmaan jo huomasitteki, että ovat ensimmäiset tekemäni sivut (apuna käytin vain ohjekirjaa, mutta tuo siirto olikin sitten vaikeaa ja siihen ei ollut ohjekirjaa)...
#9
http://tuki.elisa.fi/asiakastuki/elisa.d...tasivu_0012.htm
siinä elisan ohjeita, itse ainakin noilla onnistu siirto/toteutus. mutta tarkka pitää olla jotta sivut toimii täysin ok;)

AMD Phenom II X3 710 / 8 Gt DDR3 / 1TB / GeForce GT 610 / Asus 24" / Logitech UltraX Premium / Windows 7 Home Premium 64-bit
#10
Yritä ettiä tällästä kansiota: F:/Omattiedostot/Omatsivustot/omasivusto2.
Katsoin tuon polun kävilaskurin url:stä. Ne tiedostot on luultavasti siellä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.