*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Kännykän huolto, kannattaako?

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Reilu kolme vuotta käytössäni olleessa Samsung E700:ssa on näytössä ongelmia. Eli kun näytön (läpän) avaa kokonaan, niin näyttö himmenee aivan valkoiseksi. Paljonkohan tommoisen vian korjaus maksaa vai kannattaako ostaa kokonaan uusi puhelin?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Tuon arvo on tällä hetkellä noin 30-60€, kun tunnearvoa ei lasketa. Pelkät työt maksavat saman verran, pientyöveloitus oli muistaaksen noin 40€ riippuen korjaamosta. Eli jos korjaaminen onnistuu pelkällä työllä tai halvoilla varaosilla, voi se kannattaakkin.

Asus M6Va
#3
Mikä olisi juuri nyt hinta-laatusuhteeltaan hyvä Samsungin känny? Semmoinen keskiverto, mutta silti hyvä puhelin. Hintaa saisi uutena olla semmoiset max. n.200 euroa. Saako 200 eurolla hyvää? Vai kannattaako hommata mieluummin Nokialainen?
#4
no toi samsung g800 tai joku tommonen nii siin on ihan hyvä 5mpx kamera
#5
Samsungilla ei tuohon hintaluokkaan ole mitään oikein mielenkiintoista verrattuna kilpailijoihin. Jos haluaa Samsungilta jotain missä on hyvä hinta/laatu-suhde niin pitää katsoa +300€ tai noin 100€ laitteita.

Asus M6Va
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.