1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ProCaster PVR-6100C - osa kanavista mössöä

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi joedoe2 13.11.2007.

  1. joedoe2

    joedoe2 Member

    Liittynyt:
    13.11.2007
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tuli hankittua äitimuorille ko. digiboksi vanhan perusboksin sijaan. Vanha pelasi mainiosti, joten ongelmia ei odotettu tällä uudellakaan. Toisin vain kävi. Osa kanavista ei näy kunnolla. Ainakin ylen ykkönen taisi olla toimimattomien listalla, esim kakkonen ja kolmonen ok.

    Itselläni ei ole kaapeliverkkoa, joten kiikutin laitteen verkkokauppa.comin huoltoon testattavaksi. Siellä kuulemma pelasi mainiosti.

    Mitä keinoja voisi olla tarkistaa missä vika piilee, ja voisiko sitä jotenkin korjata? Näkeekö signaalinvahvuuksia tms jostain? Voiko kanavia "säätää käsin"? Koitan vielä uudemmilla piuhoilla, vaikka vanha boksi ko. kaapeleilla toimikin. Kaikkea tuli koitettua, scart piuha boksin ja telkkarin välillä antoi kuvan täytenä mössönä, kun laitoin normaalin antennipiuhan telkkarin ja boksin väliin, kuva näkyi paremmin, mutta "kiersi" oikealta vasemmalle.

    Kiitokset!
     
  2.  
  3. ettane

    ettane Regular member

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    523
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Tuskin on signaalivahvuuksista kiinni koska ylen kanavat toimivat siis muuten. Irrota nyt ainakin sähköjohto ja katkaise virta myös boksin katkaisijasta samalla. Tee viritys uudelleen. Millaisessa asunnossa asut, voisit kysäistä naapureilta onko heillä kenties vastaavia ongelmia. Myös kaapeliyhtiö varmaan antaisi vinkkiä. Mikäli mikään ei auta niin boksi ja (pommi) verkkokauppaan ja rahat takaisin.
     

Jaa tämä sivu