1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Valmiit paketit?

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi summer78 13.11.2007.

  1. summer78

    summer78 Member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kannattaako ostaa valmiita paketteja, esim. Anttilasta joku 999 euron paketti...tarkoitus olisi ihan vapaa-ajan käyttöön, surffailuun, musiikkiin, leffoihin yms...

    Onko ne yleensä hyviä paketteja? Hinnoissa varmaan ilmaa?
     
  2.  
  3. saaben

    saaben Regular member

    Liittynyt:
    18.05.2007
    Viestejä:
    751
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ilmaahan noissa on todella iso osa! Etenkin Anttilan, Hobbyhallin tms. hinnat ovat yleensä aivan järkyttäviä, johtuen ostajakunnasta. Helppo kusettaa, kun tilaaja ei tiedä koneen raudan päälle mitään, ei sillä, että siinä tietämättömyydessä mitään pahaa olisi. Jos tuollaiseen peruskäyttöön tulee, niin suosittelen lämpimästi samaa konetta minkä itse tilasin (hävettää myöntää, mutta pakettikone), eli tuo mikä on "mitä mieltä tästä??"- avauksen alla. Hintaa 289e ja voi maksaa vaikka 17e/kk =)

    Ja voin vannoa, että riittää noihin mainitsemiisi tekemisiin! =)
     
  4. Kiedis

    Kiedis Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2007
    Viestejä:
    427
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ostin aikoinaan kaupasta tällaisen valmiin paketin ja kärsin siitä edelleen. Toki tämähän oli sillon loistava kone, kun kaikki toimi niin kuin piti. Nykyään vaan kun pitäisi jotain päivittää niin eipä vaan ole päivittämisvaraa, koska kaikki pitäisi päivittää uudelleen, jos jotain meinaa vaihtaa parempaan. Niissä hinnoissa todellakin on ilmaa ja saat paljon paremmat osat, kun ostat osat ja kasauksen samasta kaupasta, oli se sitten mikä tahansa. Osista kokoaminen on se järkevin ratkaisu konetta hankkiessa, muista se. Kantapään kautta oppiminen ei ole kivaa eikä mukavaa.
     

Jaa tämä sivu