*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Firefoxin oletushakukone takaisin googleen

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Eli siis oletuksenahan firefoxissa hakukoneena on google, siis myös silloin kun tuohon osoiteriville kirjoittaa jotain muuta kuin osoitteen.
Google myös pyrkii menemään suoraan sivulle esimerkiksi jos kirjoitan "mbnet hinta" osoiteriville niin se menee suoraan hintaseurannan sivulle, eli se menee tämän "kokeilen onneani" toiminnon kautta. Mutta nyt kun jostain ihmeen kummasta tähän kettuun on tullut googlen tilalle Live Search, ja kun yritin sitä tässä äsken palauttaa takaisin googleen, minulla meinasi mennä järki. Minun teki todella mieli huutaa ja oikein kunnolla.

Minun on aivan pakko sanoa että mielestäni tämä live search on aivan perseestä! Sen verran minua ärsyttää tällainen vallankaappaus, että yhtäkkiä selainta on manipuloitu ja se käyttääkin eri toimintoja kuin mitä itse olen asettanut.

Eli siis arvanette varmaan mihin tarvitsen apua. Haluan tämän paskakasan pois Firefoxin yltä! Uudelleenasennus auttaa mutta viimeksi tämä live search tuli tähän vasta tällä viikolla, niin asentele sit selainta pari kertaa viikossa! Lisäksi about:config:sta olen yrittänyt tutkia mutta tulosta ei saatu. Myös olen katsonut lisää poista listan läpi jos siellä on jotain Windows live toolbareja joita inhoan yli kaiken.

Anteeksi nyt hieman karkea ilmaisu, mutta sen verran kuohuttaa tämä toiminta!
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kiotas tuolta, josko löytyis asiantuntijaa: http://www.mozilla.fi/keskustelu/
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.