1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topparin kello.

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi aba120 23.09.2007.

  1. aba120

    aba120 Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2013
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Mikä mättää kun Topfield TF5100PVRc HDMI.
    Kello ei meinaa pysyä ajassaan,parikertaa viikossa saa laittaa oikeaan aikaan,kello jätättää n 2min parissa kolmessa päivässä.
     
  2.  
  3. arskaxx

    arskaxx Active member

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    1,056
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Tonhan pitäisi hakea oikea aika verkosta, kunhan kello on automaattiasetuksella. Onko sulla manuaaliasetuksella se kello ?
     
  4. aba120

    aba120 Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2013
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Jep olin jossain vaiheessa tumpuloinut kellon manuaaliasetukselle.
    Nyt on automaatilla.Sitä se keskikalja teettää,kun ohraliemen vaikutuksen alaisena alkaa noita asetuksia muokkaamaan.
     
    Viimeksi muokattu: 23.09.2007
  5. doloress

    doloress Member

    Liittynyt:
    29.07.2007
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Vähän tätä aihetta sivuten, osaako laite (Topfield TF5100PVRc siis) itse vaihtaa kesäajan talviajaksi vai pitääkö se tehdä manuaalisesti? Meinaan kun on lähtö matkalle edessä ja aion ajastaa boxiin ohjelmaa sekä ennen että jälkeen talviaikaan siirtymisen. Digi-TV info väitti ettei siirry itse talviaikaan automaattisesti, joten viimeisimmät ohjelmat pitää ajastaa alkamaan tuntia myöhemmin kuin mitä ohjelmatiedoissa ilmoitetaan. Pitääkö paikkansa??
     
  6. JuhaW

    JuhaW Member

    Liittynyt:
    01.09.2007
    Viestejä:
    23
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itsellä sama mutta hdmi-versio ja sitä kun tos katsoin, niin siellä on kesäaika--käytössä tai ei käytössä, joten tästä päättelisin, että se pitää siirtää manuaalisesti talviaikaan, vaikka tämänhän pitäisi ottaa automaattisesti verkosta(jos tämä toiminto valittuna)kellon ajan, voi olla, ettei se kuitenkaan ymmärrä sit siirtyä oikeeseen aikavyöhykkeeseen, kun vaihtuu talviaikaan...mene ja tiedä..

    Edit: Tässä hieman tuosta kesä/talvi-ajasta, jos englanti taittuu: "Do I need to update my timers when summer time starts or ends?

    You may need to update some of them.
    The Toppy stores timers as the local time. If you have set a repeat timer for a programme, say Lost at 2200 (10pm), then it will record at 10pm local time; the change to and from BST will not make any difference, so you will not need to change the timer.
    However if, before the change to or from BST, you set a timer from the EPG for the period after the change - which happens at 2am Sunday morning - the time will be wrong.
    For example, a programme that is going to be broadcast at 2200 after the end of BST will appear in the EPG at 2300 before then; if you set a timer via the EPG, it will be set for 2300, and so the programme will be missed."

    Sekä hieman kokemuksia suomeksi täällä: http://www.tapworld.net/forum/index.php/topic,145.30.html
    "Toppyn asetus "Kesäaika: Käytössä" oikeasti tarkoittaa mielestäni "Ota kesäaika käyttöön/pois käytöstä automaattisesti". Omassa Toppyssani on siis käytössä automaattiaika ja aina kesäaika käytössä eikä ole käsin tarvinnut kelloa siirrellä.

    (Edit: Sen verran täytyy vielä tarkentaa että joissain vanhemmissa firmwareissa tuo kesäaikaautomatiikka ei toiminut. Niissä kun oli kesäaikamuutokset määritelty kiinteisiin päivämääriin tai jotain sen tapaista.)

    Ajastukset ovat kyllä aina kesä-/normaaliaika vaihdoksen jälkeen tunnin pielessä mutta jos epg-tiedoissa todella käytetään gmt-aikoja niin se tietysti selittää asian."
     
  7. JuhaW

    JuhaW Member

    Liittynyt:
    01.09.2007
    Viestejä:
    23
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Laitetaas tähän sitten vielä oma kokemus talviaikaan vaihdosta. Eli käytössä Topfield 5100 PVRc hdmi, fw 2.95. Kello vaihtui normaalisti talviaikaan, kun oli valittuna valikosta kesäaika-käytössä(näin ollen boxin siis pitäisi vaihtaa autom.talvi/kesä-aikaan), ainoastaan yksi ajastaus oli kesäajassa tämän jälkeen, koska oli asetettu ennen talviaikaan vaihtumista...Tiedä sit mistä syystä.
     
  8. aba120

    aba120 Regular member

    Liittynyt:
    11.06.2013
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Eipä mun topparissa kello siirtynyt automaattisesti talviaikaan,
    piti sunnuntaina itse muutella oikeaan aikaan.
    Toiminnat.Kesäaika käytössä / ei käytössä.
    Varmaankin toi vanha päivitys f2.91 syyllinen

     

Jaa tämä sivu