*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Hyvä videon muokkaus/teko -ohjelma?

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Voisiko joku suositella hyvää Videon muokkaukseen ja tekemiseen tehtyä ohjelmaa? Niin kuin Windows Movie Maker, mutta monipuolisempi. Olisi toki hyvä jos se olisi ilmainen, mutta kuten kaikki varmaan tietävätkin jo, niin mikään ei ole ilmaista.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
VirtualDubMod on ainakin monipuolinen jos ei muuta.
#3
Onpa tuotakin kysytty jo muutaman kerran aiemmissa keskusteluissa...

No, MikroBitin nettijatkoissa on kerrottu ainakin muutama (lähinnä kaupallinen) ohjelma: http://www.mbnet.fi/nettijatkot/2007/08/vhs/
#4
Tämä nyt pitkälti riippuu mitä sillä aiot tehdä. Henk. koht. kokemukseni mukaan jos et frameserviä tahdo käyttää suosittelen Womble MPEG Video Wizardia jossa on ehdottomasti paras videon enkoodaus mitä tulee näihin muokkausohjelmiin. Varsinkin jos käytät alkuperäistä DVDltä ripattua raakaa MPEG-videota niin tulokset näyttävät aivan samalta kuin alkuperäinen. Ikävä kyllä Womblen muokkausannit ovat hieman köyhät, sitä voi tosin käyttää hyvin mm. elokuvien leikkaamiseen. Ulead Mediastudio 8 sisältää todella hyvät mahdollisuudet itse videon muokkaamiseen, siis värien säätöön jne. Ikävä kyllä tallennusmahdollisuudet ovat köyhähköt, joten sinun on pakko käyttää frameserviä hyvän lopputuloksen takaamiseksi. Noista kahdesta kannattaa lähteä liikkeelle.
#5
Joo, kiitos kovasti vastauksista.
#6
Adobe after effects on erittäin hyvä ja monipuolinen ammattitason videon editointi ohjelma. Miinus puolena tuossa ohjelmassa on ainoastaan hinta
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.