1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hollanninkieliset tekstitykset?

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi MaaKoo 13.08.2007.

  1. MaaKoo

    MaaKoo Member

    Liittynyt:
    13.08.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi!

    Kaipaisin tietoa, onko noissa digibokseissa hollanninkielistä tekstitystä? Yleisesti... koska just kuulovammaistekstityksen takia olis kiva tietää, missä on, miksei tätä vois oikeastaan lisätä kunkin digiboksin ominaisuuksiin. Kaikissa digibokseissa ei olekaan tätä hollantia. Humax oli yksi, joissa ei ollutkaan. Topfiel-5100 oli ainakin. Kuinka muut...?

    Kuulovammaistekstitykset on laitettu hollanninkielisen tekstityksen taakse, eikä siis ole suomi-tekstityksen alla. Hmm....
     
  2.  
  3. tolppis

    tolppis Member

    Liittynyt:
    20.11.2006
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kyllä kaikissa bokseissa pitäisi olla tuo hollanti valintana. Tosin se taitaa olla ainoastaa silloin kun yleltä tulee ohjelmaa joka sisältää tuon.

    Tuo suomi/hollanti asettelu on sen takia, että muuten boksi saattaa seota kielien kanssa eli se ei erota kumpi on kuulovammaisille ja kumpi on kuuloville jos molempien raita on Suomi.
     
  4. cpenter83

    cpenter83 Regular member

    Liittynyt:
    28.05.2005
    Viestejä:
    1,353
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kyllä Humaxista hollanti löytyy, itselläni CX-FOX C jossa löytyy. Mummollani (joka käyttää kuulovammaistekstityksiä) on Humax F-4 FTA ja myös siitä hollanti löytyy.
     
  5. MaaKoo

    MaaKoo Member

    Liittynyt:
    13.08.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Pitääpä katsoa, mikä oli tarkempi Humax-malli, kunhan käyn seuraavan kerran syksyllä joskus siellä. Siinä ei ollut, etsin tekstityskielivalikoimaa, vain muutaman maan kieliä oli. Onkohan uudemmissa sitten softat uudempia ja kielet lisätty? Vai saako niitä päivitettyä?

    Hyvä tietää, useammissa on nykyään hollantia, just myös iäkkäämmätkin hyötyy, kun voivat myös lukea, jos ei puheesta selvää ehdi saada. Saman hyödyn saavat vaikka maahanmuuttajatkin...
     

Jaa tämä sivu