1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

digiboxin signaalit

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi zekevarg 06.08.2007.

  1. zekevarg

    zekevarg Member

    Liittynyt:
    12.06.2013
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Valitin hetki sitten Welholle yhdensuuntaisesta digiboxistani ja sain kuulla että yhdensuuntaisestakin boxista saa tiedostot ulos kunhan ensin tekee oikeat toimenpiteet. Kyseessä on Handan CV-7800 mallinen tallentava boxi. Mistä löytyisi ohjeita tällaiseen ongelmaan ?
    ( kyseessä siis kaapeliverkko, meni vahingossa tuonne antennipuolelle myös )
     
  2.  
  3. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Tuolle boksille ei ole julkaistu "omaa" ohjelmaa tuota toimitusta varten. Itse kyselin kanssa pari kuukautta sitten Welholta olisiko moista päivitystä tulossa, mutta sillon sanoivat että ei ole. Olisi mielenkiintoista kuulla mitä Welho sinulle vastasi (sanatarkasti). Pystytkö kenties postaamaan heidän vastauksensa tänne?

    Tässä kuitenkin DVB-C6000 boksille julkaistu ohjelmisto:
    http://www.laatuantenni.fi/tuki/handan_SWLoader_USB_tiedonsiirto-ohjelma.shtml

    En tiedä onko tuota kukaan kokeillut tuohon CV-7800 boksiin. Luonnollisesti omalla vastuullasi voit testata tuota.

    Jokatapauksessa vaikka siirron saisi toimimaan on se hidasta kun mikä.. Eli seuraavassa linkissä oleva vastaukseni pätee myös sinun kysymykseesi:

    http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/545366
     
    Viimeksi muokattu: 08.08.2007
  4. zekevarg

    zekevarg Member

    Liittynyt:
    12.06.2013
    Viestejä:
    15
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sanatarkasti en lyhyehköä keskustelua muista enkä osaa sen paremmin selittää. Sain vähän sellaisen vaikutelman että Welho-tukihenkilö "sirotteli suolaa haavaani" mainitsemalla mahdollisuudesta muuntaa yhdensuuntaisen digiboksin signaali kaksisuuntaiseksi, jos sattuisin tuntemaan jonkun digiboxien mysteereihin perehtyneen henkilön -
    olin näet protestoinut Handan cv7800 boxin epäkäytännöllisyyttä vertaamalla sitä tietokoneen ostoon josta ei saisi tiedostoja siirrettyä ulos - eikä tukihenkilö suostunut sen enempää asiaa minulle valottamaan vaikka kuinka yritin.

    Ymmärrän että jos haluan saada esimerkiksi filminpätkiä, videoita tai muita digitaalisia tiedostoja digiboxista tietokoneeseen niin pitänee joko hankkia jonkinlainen dvd-soitin/poltin tai kokonaan uusi boxi, esim Topfieldin malli jolla onnistuu myös tidostojen siirto ulos.
    Onko tästä kenelläkään kokemuksia, mikä on kätevin ja helpoin tapa hoidella homma ? Kirjahyllyssä kerää pölyä myös parisataa VHS-kasetia joista olisi mukava kerätä parhaat palat tietokoneelle tai dvd_lle. Onko olemassa jotain superhärveliä jonka avulla saisi VHS:sät digitaalisiksi tiedostoiki ja siirrettyä esim tietokoneelle, dvd-levylle tai vaikka iPodille ?
     
  5. juka39

    juka39 Regular member

    Liittynyt:
    20.02.2007
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jos tästä on kyse, siirtelin kolmisen vuotta sitten vanhoja 60-70 luvun kotivideoita ja muitakin nauhoja Sonyn RDRHX900 DVD tallentimen DVD levylle, jonka jälkeen myin videonauhurin tarpeettomana. Sonyn käyttöohjeessa oli niin selkeät ohjeet, että tällainen tumpelokin osasi homman.
     

Jaa tämä sivu