1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TOPFIELD TF 4100

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Tommy_H 06.08.2007.

  1. Tommy_H

    Tommy_H Guest

    ANTAKAA ruusuja tai risuja tästä TOPPY 4100;sta
     
  2.  
  3. venalaine

    venalaine Regular member

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    893
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Aika paha rueta suoraan antamaan ruusuja tai risuja jos ei tiedä mitä vaatimuksia boksillesi asetat..

    Varmasti on kyllä laadukas boksi perustallenteluun. Erona lähinnä kalliimpaan 5100 malliin on USB- ja HDMI-liitäntöjen puute sekä hieman pienempi kiintolevy. Tuohon 4100-malliin ei myöskään saa TAPeja.

    Kertoileppa mitä ominaisuuksia boksiltasi odotat niin voi vastata vähän paremmin ja kenties suositella muitakin laitteita..
     
  4. SolidMan

    SolidMan Member

    Liittynyt:
    16.01.2007
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Topfield 4100 laite toimii niin kauan kunnes kovalevy tulee täyteen ensimmäisen kerran. Sen jälkeen alkaa todella suuret ongelmat... "toimii" erittäin hitaasti, ei tallenna kaikkia ohjelmia, tallentaa 0mb tai 1mb tiedostoja elokuvista, tallennettujen ohjelmien valikko hidastuu ts. ohjelman jota haluat katso ei lähde ensimmäisellä käyntiin. Kun saat elokuvan käyntiin katsottavaksi asti, pysäyttää digiboksi sen ilman mitään syytä jossain kohtaa 1min tai 1h jälkeen. Heitänkö roskiin vai onnistuuko päivittää ongelmat pois?
     
  5. pena47

    pena47 Member

    Liittynyt:
    27.11.2007
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ostin syyskuussa Topfield TF 4100PVRc. Meidän taloyhtiössä on katolla tavallinen harava-antenni ja lautasantenni. Näiden taajuudet on muutettu sellaisiksi, että kaikkien kuva näkyy C-mallin, eli kaapelimallin digiboksilla. Nyt kuitenkin on kuvan pikselöitymisongelma kun katselee Itävallan kanavia (RTV,MTV,NICK,VOX,RTL2) ja varsinkin Eurosport joka pikselöityy kaikesta eniten. laite kävi huollossa ja ......
    Laitteenne toimi Turunkaapelitv:n verkossa ennen virittimien vaihtoa ja myös sen jälkeen joten väittäisin laitteen olevan kunnossa. QAM-verkot ovat monesti hieman ongelmallisia
    Nyt kysynkin, keillä on kyseinen laite, kuinka toimii?
     

Jaa tämä sivu