1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vista ei mene nettiin, apuja kaivataan.

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi unknown7 14.06.2007.

  1. unknown7

    unknown7 Regular member

    Liittynyt:
    01.04.2006
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    elikkä homman nimi on se että vanha kone jossa win2000 menee nettiin adsl boxin kautta johon ei tarvitse käyttäjää tai salasanaa eli aina auki, mutta ku kannettavan jossa windows vista premium laittaa boxiin kiinni(4paikkanen) niin nettiä ei löydy (kokeiltu eripaikkoja, win2000 toimii jokaisella portilla). ip ja oletusyhdyskäytävän olen vistaan laittanu verkkoasetuksiin samat kuin win2000:kin paitsi tietenkin ip:n vika numero eri(myös dns osoite) mutta kun ei.. vista ilmoittaa olevansa verkossa mutta netti ei toimi. kokeillut myös yksityistä ja julkista vaihtoehtoa.. ja kannettavaa yksinäänkin mutta mitään ei vaan tapahdu.

    apuja kaivataan nopeasti. kiitos

    edit: nyt vista tunnistaa verkon lisäksi myös internetin eli "maapallo" on vihreänä eikä punaista raksia ole mutta siltikään minnekkää nettisivulle ei pääse..
     
    Viimeksi muokattu: 14.06.2007
  2.  
  3. Lihi

    Lihi Regular member

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pystytkö pingaamaan mitään netti sivua?
     
  4. unknown7

    unknown7 Regular member

    Liittynyt:
    01.04.2006
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    välillä pingaus onnistui jokaiselle nettisivulle ja hävikki oli 0% mut välillä taas en tiedä mitä säädin mutta "maapallo" meni taasen harmaaksi ja punainen raksi näkyville. (eikä pingaus onnistunu)

    XP kannettavaa testattiin johon samaiset arvot (ip yms.) jonka jälkee kone meni suoraan nettiin?!?!

    apua kaivataan eli mikä estää Vista Home premium kannettavaa menemästä nettiin?? kiitos

    - - - - - - - - - - - - - - -

    EDIT: sellaista muutosta että internet yhteys toimii (eli ei punaista raksia) mutta selaimella ei pääse mihinkään, virusturva on poistettu kuin myös ja win palomuuri eikä siltikään pääse mihinkään. pingaamaan kyllä pystyy kaikkia nettisivuja ja 0% hävikki.. ei vaan voi tajuta miksi millekkään nettisivulle ei pääse?! lähiverkkoyhteyden mukaan tavuja liikkuu molempiin suuntiin jatkuvasti. myös internet asetuksista laittanu kaikki turvajutut minimiin...edelleen ei

    jos jollain ois ideoita niin kertokaa ihmeessä.

    ps: ip, oletusyhdyskäytävä, ja dns on oltava, muuten ei aukea internetyhteys. kyseessä siis pienyritys jossa nettiaina auki ja vaatii tietyn ip:n ja dns-osoitteen. Elisan asiakas palvelukaan ei osannut auttaa..

    voisko olla mahdollista että 4porttinen ADSL-modeemi olisi liian vanha joka ei tue vistaa? kun kumminkin win2000 ja xp meni suoraan samoilla arvoilla nettiin?! vanhalta ja helvetin isolta se boxi ainakin vaikuttaa.. merkkiä en nyt muista, kun ei tämä omassa käytössä ole.

    EDIT: palomuurit on otettu pois päältä ja virustorjunta ohjelmakin kokonaan poistettu... vaan ku ei, vitun visva!

    EDIT: vika ei olekkaan koneessa eikä vistassa, vaan verkossa. konetta kokeiltiin kotona jossa ihan normi kaapeliliittymä ja vista pamahti hetkessä nettiin, ei mitään ongelmia. "Työpaikka verkossa" kone menee vain elisan kotisivulle muttei senkään pitemmälle, myös outlook toimii eli sähköpostien lähettely yms. todella outoa eikä elisakaan osannut asiaan mitään sanoa. täytynee vain odotella että elisa löytää vian tai joku muu.
     
    Viimeksi muokattu: 28.06.2007
  5. unknown7

    unknown7 Regular member

    Liittynyt:
    01.04.2006
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    netti toimii! kaikki kunnossa, vika oli selaimen välityspalvelimessa joka oli vanha tai väärä... uuden osoitteen saimme atk-tukihenkilöltä.
     

Jaa tämä sivu