1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF-4100PVRc

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi iihop 11.05.2007.

  1. iihop

    iihop Member

    Liittynyt:
    11.05.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hankin otsikon mukaisen boxin ja nyt olen opetellut sen käyttöä. Ongelmat esiintyvät ohjelmien tallennuksessa. Boxi tallettaa ohjelman, mutta sitä ei pysty katsomaan ja sen koko on 0 Mb. Viidestä nauhoituksesta tällaisia on ollut jo 2 kpl.
    Toinen ongelma on sellainen, että kun tallennus on meneillään, niin yrittäessä katsoa jonkun toisen kanavanipun ohjelmia tulee herjaa 'ei signaalia' ja
    herjaa kanavan olevan salattu. Talletettaessa MTV3:n ohjelmaa Ylen kanavanippua ei voi katsella samanaikaisesti ja sama toisinkin päin. Ohjekirjassa on jotain juttua salauksesta, mutta ei kai sen tulisi koskea näitä ilmaisia, vapaita kanavia. Osaako joku neuvoa?
     
  2.  
  3. Tommen123

    Tommen123 Member

    Liittynyt:
    23.01.2007
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Neuvoa en osaa antaa, mutta minulle on myös muutaman kerran tullut tuo 0 Mb tallennus, mutta onneksi ei minkään hyvän ohjelman kanssa.
    Tuohon toiseen ongelmaan en ole törmännyt.

     
  4. iihop

    iihop Member

    Liittynyt:
    11.05.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ongelmani ratkaisu oli se anteenijohdonpätkä, joka tulee liittää ristiin boxin taakse. En ollut sitä kytkenyt. Olisi pitänyt lukea ohjekirjaa tarkemmin. Ihmetyttää kuitenkin, että tuollainen 'kahden antennin ratkaisu' on ympätty kaapeliboxiinkin. Uskoisin, että em. johdonpätkä saattaa olla ratkaisu näihin 0 Mb tiedostoihinkin.
     

Jaa tämä sivu