*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Videon teko/muokkaus -ohjelmia?

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Aidmo Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
Okei, en nyt ollut ihan varma minne tämän postata, mutta päädyimpä sitten tähän. Siirtäkää toki oikealle alueelle, jos pakollista, mutta haluaisin nyt tästä tietoa.

Olisi mukava saada tähän koneelle joku ilmainen, hyvälaatuinen videon muokkaus/teko -ohjelma, koska Windows Movie Maker ei tue AVI. MPEG. ja muita tiedostoja, ja kun näitä AMV'itä ja muita musiikkivideoita olisin valmis aloittelemaan, olisi kenties mukavaa, jos saisin tässä apua.

Eli, pääasiallisesti, mikä olisi hyvä videon teko/muokkaus - ohjelma, joka tukisi monia erilaisia videomuotoja (HUOM! Ensisijaisesti AVI. ja MPEG muotoja!)?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
No maksullisista hyviä vaihtoehtoja ovat Pinnacle Studio (n.50€:n paikkeilla), Particle Illusion (n.300€) ja Magix Movie Edit Pro (n. 50-60€).

Ilmeisesti halusit kuitenkin ilmaista joten voisit vaikka kokeilla Cyberlinkin Powerdirector:ia josta on saatavilla ilmainen kokeiluversio. Tässä sinulle linkki siihen:
http://www.cyberlink.com/multi/download/download.html

Katsoppas olisiko tällä sivulla mitään: http://desktopvideo.about.com/od/?once=true&

Rehellisesti sanottuna loppujen lopuksi maksullinen ohjelman ostaminen tulee ihan kannattavaksi, sillä kyllä ne ovat yleensä paljon parempia kaikilla osa-alueillaan kuin ilmaissoftat :) Mutta sehän on ihan oma ratkaisu.

edit:typo
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4.5.2007 @ 15:17
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.