1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVD-RAM -> DVD-R

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Belse_77 21.09.2003.

  1. Belse_77

    Belse_77 Member

    Liittynyt:
    21.09.2003
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tallensin Panasonicin DMR-E50 tallentavalla pöytäsoittimella videokameralta filmin DVD-RAM-levylle. Ja kun haluan sen poltettua DVD-R-levylle, mutta se on VR_MOVIE.VRO- muodossa, niin ohjelmat mitä olen käyttänyt eivät osaa lukea tuota VRO-muotoa. Elikkäs millä ohjelmalla se onnistuis? Oliskos jotain hyvää freeware-ohjelmaa?

    Luin jostain et, kun muuttaa sen .VRO- päätteen .MPEG-päätteeksi niin sillä homma hoituis, mut ei ainakaan mun B's DVD-ohjelma osaa sitä lukea. Eli tarkotus olis tolla ohjelmalla saada loppupeleissä siihen menut ja valikot yms.
     
  2.  
  3. pjh

    pjh Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2003
    Viestejä:
    451
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Viimeksi muokattu: 21.09.2003
  4. Belse_77

    Belse_77 Member

    Liittynyt:
    21.09.2003
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitokset ja nöyrä kumarrus, kun yritit auttaa.

    Sain vihdoinkin jotenkin toimiin ton homman kokeilemalla eri ohjelmia. Eli tiedoks kaikille muille, jotka yrittää saada epätoivoisesti DVD-R levylle noita VRO-päätteisiä video pätkiä, niin TMPGEnc DVDAuthor ohjelma osaa lukea suoraan noita VRO-päätteitä. Eli se tekee, kaikki VOBit ja IFOt yms.

    Ainoo pulma mikä jäi, oli semmonen että yhtä video clippiä ohjelma ei suostu avaamaan. Vaan väitti, ettei se ole DVD standardin mukainen video, eli ilmeisesti resoluutiot ei muka täsmää DVD:n standardien kanssa. Kaikki videopätkät kyllä nauhotin samalta istumalta SP nopeudella, jolla mahtuu 1 puoliselle RAM-levylle 2h videota. Täytää koittaa nauhottaa uudestaan...
     
  5. tumppa

    tumppa Member

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    90
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Yritin etsiä infoa threadeista, mutta turhaan, joten kokeillaan täältä...

    Itselläni alkamassa/menossa samanlainen "projekti", eli DVD-RAM -> DVD-R menujen kera.

    Mahtaisiko jo löytyä freeware-sw:tä tuohon .VRO- muokkaukseen? (.VRO-päätteen muutaminen .MPEG-päätteeksi toimi NEOdvd5 kanssa, joten homma varmaan etenisi jollain tavoin sitä kauttakin..)

    Entä löytyykö freeware-sw DVD:n kokoamiseen omasta materiaalista? NEO toimii muuten ok (demo tuli polttavan mukana), mutta ko versiossa ei DD-äänimahdollisuutta. En haluaisi lähteä heti ostamaan SW:tä.

    Oliskohan jossain ohjeita/threadi, josta saisi lisäinfoa aloittelijalle yms. miten homma toimii? Tai osaisiko joku jo pyöräyttää jonkinlaiset ohjeet DVD-RAM->DVD-R -kuvioista?

    Kokemukset & kommentit & ideat aina tervetulleita
     
  6. tumppa

    tumppa Member

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    90
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Itselleni vastaten:
    TMPGEnc DVDAuthor sopiva työkalu muutokseen, lisäksi DVD2avi ja TMPGE käyttöön niin homma hoituu NEOdvd:n kanssa. (NEOdvd:ssä pitää muistaa määritellä myös audio-filu)
     

Jaa tämä sivu