*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Samsung LE32R77 Digipuoli pimeni -- Samsungilta korjausohjeet

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Tuossa launtaina huomattiin, että telkun digipuoli oli jumittanut. Ruudussa oli vain MTV3 ja MONO tekstit ja mikään nappi ei toiminut. Luulin jo, että koko töllötin hajosi, mutta soitto Samsungille antoi uutta valoa. Jo puolessa välissä lausettani he tiesivät mitä oli tapahtunut.

Digitalta tullut päivitys oli sotkenut digivastaanottimen ja he laittoivat minulle sähköpostilla korjausohjeet.

Meili sitten tuli ja siinä luki heti alussa, että toiminto suoritetaan omalla vastuulla?! No en jaksa siihen takertua joten teen tuon nollauksen joka tapauksessa itse. On-Site takuu tuossa töllöttimessä kai on, mutta ei jaksaisi lähettää talon ainoata töllötintä maailmalle viikoksi, jos ongelman voi korjata itse.

Häiritsee vain, että meneekö oikeasti takuu jos kämmään tuossa ja ohjeen on itse Samsung lähettänyt? Mielestäni tämä on sama kuin jossain nettituessa sanottaisiin "Resetoi se ADSL-modeemi. Mutta teet sen sitten omalla vastuulla. Jos se siihen hajoaa niin se on sitten siinä."

No... Aina ei voi voittaa. Ei edes nyt. Nimittäin tässä on nyt sitten muillekkin sitten se ohje, jotta tulevaisuudessa sen löytää sitten netistäkin eikä tarvitse jonotella samsungille.


*** CLIP CLIP ***
Laitteen nollaaminen (resetointi) on omalla vastuulla joten olkaa tarkka ja seuratkaa ohjeita.

Jos menet vahingossa väärään paikaan Service Menussa niin "EXIT" painikeella pääset aina takaisin päin.

Huom: sammuttakaa televisio analoogiselta kanavalta.
1. TV täytyy olla "LEPOTILASSA" (Stand by)
2. Kaukosäätimen painikkeesta paina seuraavia painikkeita tässä järjestyksessä: INFO, MENU, MUTE, POWER ON.
Huom: näppäinsarjan kuuluu painaa kolmen sekunnin sisällä.
3. Näytölle ilmestyy "SERVICE MENU", paina "NUOLI ALAS" näppäintä kunnes olet kohdassa "RESET" ja paina "OK" tai "NUOLI" oikealle
4. Tämän jälkeen TV:n menee "Lepo Tilaan" (Stand By) ja nyt laitteen pitäisi toimia. Jos ei, niin paina Kauko säätimestä laite pos päältä ja takaisin päälle
terveisin

*** CLIP CLIP ***

---
Aijaha. Vai niin. Sillälailla.
Näin voi ajatella vain Suomalainen, joka maksaa veroja.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Minullakin on sama ongelma samsungin LE32R73BD kanssa niin sitä vaan että toimiko toi resetointi sulla ilman mitään sivuvaikutuksia?
#3
Toimi kuin unelma.

Paska vaan, että se todellakin oli resetti. :D Pilkun tunnollisena ahdistelijana olin säätänyt kuvan just eikä melkeen kohdalleen elokuvia varten jne. Nimennyt hienosti kaikki portit sun muuta. Nyt meni sit kaikki.---
Aijaha. Vai niin. Sillälailla.
Näin voi ajatella vain Suomalainen, joka maksaa veroja.
#4
Näyttipä olevan paljon kaikkia juttuja tuolla, mitähä sieltä pystyis säätelee? Onko kukaan koittanu? Tai misää ohjeita yms missä ois mitä mistäki tapahtuu?
#5
Totta. :) Hassua, että itselleni tuli ihan sama mieleen, kun näin sen valikon. Pieni tweakkiapina heräs ja teki mieli vähän kattella, mutta kun on vielä paljon takuuta eikä lainkaan ymmärrystä, niin annoin olla. :D

Voisin tosin ottaa ruudunkaappauksen siitä ja tunkea tänne tms... Jos jollain on jotain vinkkejä?

*saiskohan sieltä säädettyä kanavan vaihtonopeutta!?*


---
Aijaha. Vai niin. Sillälailla.
Näin voi ajatella vain Suomalainen, joka maksaa veroja.
#6
Kertokaas saako tohon kyseiseen televisioon softapäivitystä jostakin? Itellä on softa 2006 vuoden alulta ja kaverilla on 2007 vuoden softa. Ei ainakaan verkonkautta tule päivitystä!
#7
ricardo Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
Ainakin takuaikana voit päivittää ilmaiseksi huollossa.Tosin vaatii masiinan kuskausta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.