1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

MTV3 Max avaus Soneran kaapeliverkossa

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi jusapa1 29.03.2007.

  1. jusapa1

    jusapa1 Guest

    Formula1 kausi pärähti käyntiin ja tietenkin piti saada ne livenä näkymään ja katsoa ne MTV3 Max:lta. Oli myös tärkeää välttyä Kyllösen "asiantuntija" lausunnoilta. Kävin ostamassa kortin edellisen viikon keskiviikkona ja myyjä sanoi sen aukeavan seuraavana päivänä. Nyt on kulunut jo kaksi viikkoa ja ko. maksukanava ei pelitä vieläkään. Ostin isälleni myös samaan aikaan kortin ja tulos on sama.
    Onko muilla vastaavia kokemuksia, kauanko avaus oikeasti kestää ??
     
  2.  
  3. cpenter83

    cpenter83 Regular member

    Liittynyt:
    28.05.2005
    Viestejä:
    1,353
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    VLP:llä toimi aikoinaan kun kortin hain pari vuotta sitten niin heti kun kotiin pääsin, nykyään kanavapakettien muutokset onnistuvat helposti netistä ja kortti päivittyy alle 10 minuutissa. Onko tullut mieleen soittaa Soneralle? Onhan kortti varmasti oikeinpäin koneessa?

    edit: hetkinen, kävit siis ostamassa, et kai vain hakenut antenniverkkoon tarkoitettua korttia?
     
    Viimeksi muokattu: 29.03.2007
  4. jusapa1

    jusapa1 Guest

    Kyllä se on kaapeliverkon kortti. Olen kääntänyt korttia ja ottanut virrat pois ja tehnyt kaikki tavalliset temput, vaan ei pelitä vielä. Sonera kuulema kirjaa uudet sopimukset manuaalisesti ja ajaa avauksen kaapeliverkkoon seuraavana päivänä 17 - 18 välisenä aikana. Luulen että niitä avauksia on tullut niin paljon että tunnetusti palvelu altis Sonera on mennyt tukkoon. Enkä jaksa odotaa 45 minuuttia asiakaspalvelu jonossa.
     

Jaa tämä sivu