.rec tiedostot dvd muotoon

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi tetrafura 22.03.2007.

  1. tetrafura

    tetrafura Member

    Liittynyt:
    24.11.2006
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko olemassa jotain dvd polttosoftaa, joka tunnistaisi suoraan rec tiedostot ja polttaisi ne dvd:lle. Tarkoitus on siis katsella tallenteita tavallisella edullisella dvd soittimella.

    Datalevyjä voi aina tehdä Nerolla, mutta siitä ei nyt ole kyse. Nero toki tuntee avi ja mpeg tiedostot, joista se sitten konvertoi dvd muotoon videon ja polttelee sen talteen. Tästäkään ei ole kyse. Ideana on skipata nämä joutavat konversiot ja tehdä suoraan rec tiedostosta dvd levy. Topparista datan siirtäminen koneelle kestää muutenkin riittävän pitkään, ja kaksi konversiota ennen polttoa ei enää houkuta, joten tarvitaan joku käytännöllinen ratkaisu.

    Kalliin DVD-DivX soittimen omistajilla moista ongelmaa ei ole, mutta kun minä en semmoista dvd soitinta ole ostanut. rec tiedostojen muunnosprosesseihin menee aivan liikaa aikaa nyttenkin. Miksiköhän ne videot piti sielä alunperinkin olla jossain härö rec muodossa. Kas kun eivät laittaneet suoraan vaikka mpeg tai DivX muotoon tai mihin hyvänsä standardiformaattiin, jonka Nero tuntisi. Säästyisi joutavat kikkailut.
     
  2.  
  3. Kurtza

    Kurtza Regular member

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    655
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kokeile DVR-Studio Pro:ta (30 päivän kokeiluaika). Käsittelee mm. Topfieldin tallenteen, mutta ohjelma ei tue tekstityksiä.
     

Jaa tämä sivu