1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

RazorLame & wav

Viestiketju Keskustelua musiikkiohjelmista -osiossa. Ketjun avasi Koggi 18.02.2007.

  1. Koggi

    Koggi Member

    Liittynyt:
    25.11.2005
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tervehdys!

    Innostuin tänään väsäilemään uusia soittareita puhelimeeni. Olen "pienentänyt" ne RazorLame -ohjelmalla (32 kbit) ja siirtänyt Pc Suiten kautta puhelimeeni (mp3-muodossa). Kaikki sujuu hyvin ja äänet toimivat, eli tästä ei ole kysyttävää. Nyt ajattelin yllättää kaverini, jonka puhelin pyörittäisi polyfonisia ääniä, ei siis mp3:sia. Tein wav-soittarin, mutta "pienentäessä" RazorLame muuttaakin sen mp3:ksi. Olen aivan totaalinen aloittelija tällaisissa asioissa ja kaikki tarvitsemani ohjelmatkin latasin käyttööni vasta tänään. (Käytin soittareitten tekemiseen Audacitya.) Mitä pitäisi asetuksista muutella tai tehdä, jotta wav ei muuttuisi mp3:ksi, ja saisin yllätettyä kaverini uudella soittarilla? :)
     
  2.  
  3. Koggi

    Koggi Member

    Liittynyt:
    25.11.2005
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sainkin tuon em. jutun tehtyä toisella ohjelmalla (ImTOO Audio Encoder), mutta jos jollain on vinkkejä RazorLamen kanssa (voiko käyttää lainkaan tähän tarkoitukseen?), saapi vastailla.
     
  4. teme565

    teme565 Active member

    Liittynyt:
    10.05.2002
    Viestejä:
    3,306
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Ei taida onnistua Razorlamella, se kun on tarkoitettu vain lamen kanssa käytettäväksi, eli sillä ei saa pakattua muuksi kuin mp3:ksi.
     

Jaa tämä sivu