*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Miten asennetaan Wlan ?

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Kaveri tuossa kyseli ja kun omaa kokemusta ei ole meinasin että josko te auttaisitte. Kauheasti tietoakaan ei ole. Eli ostivat läppärin, joka on nyt ainoa kone. Aiemmin nettinä toimi kaapelin kautta tuleva netti. Nyt on ostettu laajakaista joka kuulemma tökätään puhelinpistokkeeseen tai siihen johonkin, eli mites se netti käytännössä saadaan toimimaan läppäriin ? Läppäri päälle, boxi seinään ja se siinä periaattella vai ? Ei varmaan nyt kuitenkaan.

Kiitos jos joku viitsisi vastata
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
tietääkseni kaikissa modeemeissa tulee asennus ohjeet mukana..ja noissa ohjeissa on tuon langattoman netin asennus ohje mukana..mutta monellahan on tapahtunut niin että on hävinnyt nuo ohjeet niin apua löytyy täältä -> http://tuki.elisa.fi/asiakastuki/elisa.d...n_etusivu_7.htm

eli periaatteessahan se menee että boxi seinään ohjauspaneelista langattoman verkon asennus ja läppäristä wlan päälle tietenki yksityinen netti pitää suojata tuon boksin asetuksista

eli loppupeleissä ei kovin vaikeaa ole asentaa tota langatonta nettiä

Toimii,ei toimi,toimii,ei toimi SE TOIMII
#3
WLANin "asennus" on yhtä helppoa kuin perinteisen letkunettiyhteydenkin.

1. läppäri ja ADSL-boxi seinään kiinni ja virrat päälle. Boxi kannattaa kytkeä letkulla modeemiin asennuksen ajaksi.

2. Jos läppärissä on jossain päin nappula, jolla WLAN-kortin saa päälle ja pois, katsokaa ihmeessä että se on päällä nimimerkillä Kokemuksen Syvä Rintaääni :D

3. Yhteys modeemin asetuksiin, osoite löytyy modeemin ohjekirjasta.

4. WLAN-asetukset näkyviin, määritä verkon nimi ja salausmetodi, sekä salausavain.

5. Windowsin verkkoasetukset näkyviin, kopioi WLAN-kortin asetuksiin samat tiedot kuin mitä laitoit modeemin asetuksiin.

6. Langatonta verkkoa etsimään, niin pitäisi löytyä nätisti. Tietty sellaiset asiat kuten automaattinen yhteydenotto yms. voi tietty myös kytkeä päälle.

And you're done! Jos tulee tarvetta käyttää esim. torrent-ohjelmia, voi modeemin asetuksista koettaa ottaa NATin pois päältä. Jos nettiyhteys lakkaa toimimasta, laita takaisin päälle ja mene osoitteeseen www.portforward.com . Etsi sieltä modeemin malli (ja ohjelma, joka pitää ohjata) ja seuraa ohjetta, se on helppo ja kaikenkattava.

UUSI :: Intel Core 2 Duo E6600 / ASUS P5B Deluxe WiFi AP Edition / 4Gt Corsair XMS2 800MHz DDR2 / LeadTek GeForce 8800GTS 320Mt / Seagate Barracuda 7200.10 250Gt + 500Gt / Antec NeoHE 430W / Windows XP x64 Professional ::
WANHA :: AMD Athlon XP 2400+ / ASRock K7S8X / 512Mt M-tec 400MHz DDR / PNY Verto GeForce 6600 GT / Samsung 80Gt + 80Gt / HEC 350W / Windows XP Home Edition ::
SERVERI :: AMD Thunderbird 900MHz / ASUS A7V133-C / 512Mt 133MHz SDR / GeForce 2 / Seagate 250 Gt / 230W / Ubuntu 8.04 ::
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.