*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Mozilla Firefoxiin kielen vaihto suomeksi?

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Netti kaatui eilen ja jostain syystä Mozilla Firefox (1.5.0.7) vaihtoi kielen samalla englanniksi, vaikka aikaisemmin se puhui suomea. Osaisitteko ihmiset hyvät neuvoa, kuinka saisin kielen takas suomeksi vai pitääkö minun asentaa koko Mozilla uusiksi?

Jos pitää, niin kuinka saisin säilytettyä mozillaan tallentamani kansiot? Työllä ja vaivalla olen kansioihin monia arvokkaita linkkejä kerännyt, joita en haluaisi kadottaa...
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
karhi AfterDawn Addict
Lataa MozBackup, sillä saat talteen kaikki ja palautettua myöhemmin niin voit asentaa huoletta Firefoxin uudestaan.
#3
mozilla.org sivustolta lataat uusimman suomenkielisen firefoxin ja asennat sen päälle. Helppo homma jossa ei mitään häviä.

Asus P8P67, i5 2500-K @ 3,6Ghz, Scythe Ninja 3, GTX 660 DirectCu II, Fractal Design R3, Seasonic S12 II-520W, PNY SSD, Eizo FORIS FS2331, 12Gb DDR3 1600Mhz@1.65V, Logitech G105 keyboard + g500 mouse.
#4
Sain suomen kielen palautettua ja kansiot ovat tallella. Suuret kiitokset neuvoista!
#5
Firefoxista on v2.0.0.1 ulkona ja tuosta vanhemmastakin 1.5.0.8, joten jos ei ole mitään syytä pitää tuota vanhaa niin kannattaa päivittää selain.
#6
Uudelleen lataamani Mozilla versio näyttäisi olevan 2.0. Ja hyvin toimii. :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.