1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pinnacle USB Stick USB 2.0 mitä kannattaisi tehdä?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Jammy_X 31.01.2007.

  1. Jammy_X

    Jammy_X Regular member

    Liittynyt:
    13.06.2005
    Viestejä:
    311
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Elikkäs olen miettinyt tässä että mitä kannattaisi tehdä kun nyt asun opiskelija asuntolassa jossa on kaapeli Tv ja sitten kotona on antenni verkko niin kannattaako minun ostaa tänne opiskelija asuntoon kaapeli boksi ja sitten koneeseen tollainen USB digiTv vai mitäs? entäs näkyykö tuo USB boksi sitten kans täällä missä on kaapeli TV? ku ei huvittais ostaa kotiin erikseen boksia jota ei käytä kuin lomilla eniten kesäisin.

    ja mitä ootte mieltä tuosta kyseisestä Pinnacle PCTV 70e USB Stick DVB-T USB 2.0 digi TV:stä?

    ehdotelkaa mitä kannattaisi tehdä ;)
     
  2.  
  3. ruthjouni

    ruthjouni Member

    Liittynyt:
    02.02.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Minulla on opiskelijaboxissa läppäri, millä katson telkkaria muutaman päivän viikossa siellä ollessani. Kyseinen tikku toimii oikein hyvin muuten, mutta tekstityksiä YLE:n kanavilta ei tuppaa tulemaan. Muut kanavat kyllä toimivat ihan jees.

    Jos opiskelijaboxin seinästä tulee kaapelisignaali, luulisin että tikku (T-antenni C:n asemesta) ei toimi seinästä, vaan että tällöin sinun pitää käyttää mukana tulevaa tikkuantennia. Jos lähetyssignaali on riittävä, tämäkin toimii ihan jees.

    Ihan vinkkinä, että jos käytät tikkua tietokoneessa, lataa ensimmäisen kerran kanavat kompuutteriin jonkin sopivan seinäantennin kautta siellä opiskelupaikkakunnallasi. Signaali saattaa olla nimittäin liian heikko asuntolassasi ja lataus ei välttämättä onnistu (varsinkaan jos seinästä tulee vain kaapelisignaali). Itseni piti ensin ladata kanavat oppilaitoksen tv-antennin kautta ja ostaa Gigantista antennivahvistin asuntolaan tikun ja kompuran väliin (toimii nyt oikein hyvin). Jostain syystä mukana tuleva tikkuantenni toimii paremmin erityisesti siten, että sen laittaa vaakasuoraan ikkunakarmin metalliosiin (tikkuantennin juuressa oleva magneetti on riittävän voimakas tähän).

    Onnea.
     
  4. Jammy_X

    Jammy_X Regular member

    Liittynyt:
    13.06.2005
    Viestejä:
    311
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo sitä antenni vahvistints kyllä itekkin mietin että se pitäisi varmaan hommata, ja nuo ylen tekstityksen puuttuminen ei oo niin kauhee asia koska katson tosi harvoin ylen kanavia ja silloinki kun katson niin niissä on melkein suomenkielinen puhe :D

    mutta jos tikku toimii muuten ihan OK niin pitää miettiä todella sen ostamista. hmm... entäs oletko kokeillut sillä naihoittamista miten hyvin nauhoittaa pelkällä tikku antennilla?
     
  5. ruthjouni

    ruthjouni Member

    Liittynyt:
    02.02.2007
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En ole kokeillut nauhoittamista ollenkaan. Minulla on kotona tallentava digiboxi ja seivaan sinne ohjelmat, mitä reissun aikana en ehdi katsella.

    Kuningaskuluttajassa oli muuten taannoin vertailu näistä sovittimista ja Pinnacle pärjäsi siinä hyvin. Kyseinen juttu löytyy http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1587. Siinä on mainintaa myös tekstitysongelmista, mikä lienee näiden piensovittimien ongelma yleisemminkin.
     

Jaa tämä sivu