1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Windows työpöytä näkyy töllöttimessä...

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Henry1979 11.08.2003.

  1. Henry1979

    Henry1979 Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2003
    Viestejä:
    942
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    eli ongelmana on kun katson leffaa esim. vplayerilla niin kuva tismalleen sama kuin monitorissa. Miten saan pelkän leffan näkymään telkkarissa ja tietokoneella voisi tehdä samanaikaisesti jotain muuta??? Oon yrittäny säätää näytön asetuksista, mut ei auta... näytön ohjain on NVIDIA GeForce4 MX 440 ja uusimmat ajurit on imutettu...
     
  2.  
  3. mika

    mika Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    26.03.2003
    Viestejä:
    5,157
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    en paljoo osaa auttaa, mutta tän luin jostain et oothan asetuksista laittanut television ensisijaiseksi(primary) näytöksi?

    toinen juttu oli et ihan vaan pienentää ton playerin sinne palkkiin ja konetta vois normaalisti käyttää muuhun, jos vaan tehoja riittää.
     
  4. Henry1979

    Henry1979 Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2003
    Viestejä:
    942
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Oon kokeillu töllöä primaryna, mut sillon monitorin päivitysnopeutta ei pysty vaihtaa ollenkaa (ei viittis pitää 50 hertsiä) eikä kuva kuitenkaan näy töllössä full screenina... Kokeilin pienentää playerin, mut sekään ei auta.

    Kerrotaan nyt vielä että asensin äskettäin kaikki uusiks koneelle. Ennen uudelleen aennuksia toimi hyvin töllössä ful screeni ja monitorilla pysty pienentää playerin ja tehä samaan aikaan muutakin... Ihmettelen vaan miks nyt ei toimi ku en ollu aikasemminkaan tehnyt mitään poppa konsteja löin vaan piuhat kii ja avot...

    Olisko mahdollista etää codecit sekottais just näitä säätöjä???
     
  5. Welmeri

    Welmeri Member

    Liittynyt:
    21.06.2003
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Koita sillain että pistät, wintoosan näyttö asetuksista, päälle sillain että se tv on työpöydän jatkeena ja sitten siirät esim media playerin toiseen ruutuun ja pistät sen fullscreeniks. Silloin pystyt käyttää tietokonetta muutenkin. toimii ainakin Xp:eessä
     
  6. Henry1979

    Henry1979 Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2003
    Viestejä:
    942
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Nonni nyt tuli lisää ongelmia... Nyt kun laitan esim. vplayerilla leffan pyörii ni kuva näkyy monitorissa loistavasti mutta töllössä näkyy wintoosan työpöytä ja musta laatikko sen leffan kohalla...
    Pitäskö vaihtaa näytönohjain ajurit takas niihin vanhoihin koska niillä ainaki kuva näky töllössä (ja niillä sain aikasemminkin sen fulscreenin töllöön, mut en tiedä miten...)

    Kattelin noita muita ohjeita ja siellä oli neuvoja et käytä tvtoolsia... Oisko tuommonen ohjelma ratkasu mun ongelmiin???

    Kiitos vastauksista!
     
  7. Tarmo78

    Tarmo78 Regular member

    Liittynyt:
    04.07.2003
    Viestejä:
    610
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Laita tv ensisijaiseksi näytöksi, niin pitäis leffan näkyä telkussa, mutta ei enää monitorissa. Toinen vaihtoehto on laitta molemmat näytöt ensisijaisiksi. Onnistuu ainakin Radeonien Catalyst 3.6 ajureilla.
     
  8. zilli

    zilli Regular member

    Liittynyt:
    04.02.2003
    Viestejä:
    234
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Itse laitan tv:n toisi sijaiseks näytöksi ja valkkaan sieltä olikohan owerlay välilehdestä pudotusvalikosta lisänäyttö kohdan ja sillä ja tietenkin siinä ekalla sivulla se klooni. Näillä toiminut oikein hyvin.. tosin mediaplayerilla kun katsoo jotain niin ei voi ihan mitä tahansa tehdä koneella.. jos peittää mediaplayerissä pyörivän kuvan niin tv:n kuva jumahtaa.. mutta toimii kyllä oikein hyvin muuten..
     
  9. juspak

    juspak Member

    Liittynyt:
    14.01.2003
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Myös minulla toimii homma siten, että työpöytä on kahden ruudun kokoinen. Vedän sitten halutut ohjelmat toiseen ruutuun ja klikkaan ikkunan maximize-nappia. Nvidian nView-systeemi osaa laajentaa ikkunan vain kyseisen näytön työpöydän osalle.

    Eli käynnistän ZoomPlayerin monitorin työpöydällä, raahaan sen toiseen näyttöön ja sitten suurennan sen fullscreeniksi.

    Minulla ainoastaan ZoomPlayer osaa näyttää videon toisella näytöllä. Muut playerit tarjoaa äänen ja mustan ruudun. Näytönohjain on sama kuin ensimmäisellä kysyjällä (MX440) ja käyttöjärjestelmänä XP home.
     
  10. Henry1979

    Henry1979 Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2003
    Viestejä:
    942
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Nonii nyt laitoin takas näytönohjaimen vanhat ajurit ja sain kuvan näkymään töllössä.

    Vieläkään en ole saanut sitä full screenia jytäämään niin kun oisin halunnut...

    Alkaa mulla ainaki ideat ja hermot loppua... : )
     
  11. Getoman

    Getoman Member

    Liittynyt:
    29.08.2003
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Radeonilla on ainakin RAGE3D tweak ohjelma, jolla saa päälle THEATHER moden, tarkoittaa että vaikka leffaa katsoisi yhdellä ja ainoalla työpöydällä tulitikkuaskin kokoisessa ikkunassa, se näkyy telkkarissa täyttäen koko ruudun.

    Löytyy googlesta GEFORCE TWEAK hakusanalla.

    Pitäis toimia Geforce 3-> MX:issä
     
  12. Pelssi

    Pelssi Guest

    Mulla on sama kortti ja homma menee jotensakin näin (kirjottelen duunista joten tulee ihan muistin perusteella): Työpöydällä oikeella ominaisuudet -> asetukset -> lisäasetukset -> GeForce MX 440 välilehti -> ja siitä vasemmalla olevasta valikosta -> nView tai TwinView -> näet ikkunan jossa kuvataan asettamasi näytöt, ehkä vain monitori tai molemmat -> täppi ruutuun "clone" tai "klooni" ->
    monitorista "primary display" ja OK:ta. Seuraavaksi sinne vasemman valikon "overlay" välilehdelle ja aukeavan ikkunan vasemmassa reunassa on alasvetovalikko josta otat "lisänäyttö" tai "additional display" (näin se menee, en vaan muista valikoiden oikeita nimiä suom. ja eng.) Näillä perusasetuksilla kuva kääntyy kyllä TV:hen jos kaapelointi on kunnossa. Lisä viilaustahan sieltä "GeForce valikosta" voi tehä vaikka kuinka, esim. resot 600x800 - 1024x768, näytön paikka jne. Codekit ei ole millään lailla tekemisissä itse kuva käännön kanssa, itselläni esim työpöytä ja muu sälä näkyy TV:ssä kyllä ilma kodekkejakin....niitä tarvitaan ihan muuhun. Toivottavasti saat toimimaan.

    Sen verran vielä että tuossa aiemmin puhutaan Radeonin kortilla kaytettävästä "tweakerista": Samat ominaisuudet löytyy "potilaan" näyttiksen asetuksista ihan vakiona ja tuommoset "tweakerit" on GeForce 4 MX kortille tarpeettomia, oman kokemukseni mukaan. MUISTA VAAN KÄYTTÄÄ HYVÄÄ PLAYERIÄ!! Sieltä saat tukun lisää asetuksia...
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 29.08.2003
  13. Henry1979

    Henry1979 Regular member

    Liittynyt:
    02.08.2003
    Viestejä:
    942
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Nyt sain homman toimimaan... Kiitos kaikille avusta!!! Elikkäs kävin ostaan s-video kaapelin ja sit asensin uusimmat näytönohjain ajurit ja täällä neuvottujen ohjeitten mukaan asetukset kohdilleen ni johan alko kuva näkyä. : )
     

Jaa tämä sivu