1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Conax-kortin jakaminen yhdessä huushollissa

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Shaxom 06.01.2007.

  1. Shaxom

    Shaxom Member

    Liittynyt:
    31.10.2005
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    nyt olisi neuvot tarpeen, tai kokemukset.

    Paikallinen kaapeliverkkoyhtiö ilmoitti, että jos haluatte katsoa toisessa tv:ssä maksukanavia, niin teidän on ostettava toinen samanlainen kanavapaketti saadaksenne toisen conax-kortin. Siis oikeesti? Jos mulla on 3 lasta, jotka kaikki haluavat omassa huoneessaan katsoa Disney Channelia (yksi elokuvaa, yksi playhousea ja yksi timon&pumbaa), niin mun on maksettava siitä riemusta olohuoneen paketin lisäksi 60€/kk? Kuulostaa aika reiskalta peliltä, kun analogisia kanavia sentään on voinut katsoa samassa taloudessa missä lystää ilman lisämaksuja. Älkääkä sanoko, että pitäisihän kaikille vastaanottimille ostaa oma tv-lupa! Jos tohon syssyyn vielä pitäisi maksaa digitv:stä lisälisää, niin taidan ostaa satelliitin katolle ja lopettaa suomalaisten kanavien katselun sekä Ylen tukemisen.

    Yhtiö ilmoitti, että kortti on aina kanavapakettikohtainen (ei siis sovitinkohtainen, näin ymmärsin?). Onko jollain kokemuksia kortin jakajasta esim. SmartWI Langaton maksu-tv kortinjakaja (http://www.elektroni.fi/?product=6681). Kun ilmeisesti korttia ei saa kloonattua. Toimiiko jakajahässäkkä?

    Hjälp!
     
  2.  
  3. cpenter83

    cpenter83 Regular member

    Liittynyt:
    28.05.2005
    Viestejä:
    1,353
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Olihan jo analogisena aikana MAKSUKANAVIA kohdalla ettei niitä voinut katsoa kuin yhdestä ruudusta kerrallaan. Ja en ymmärrä mistä tuon 60€/kk revit, kun ainakin täällä Disney maksaa vain 4,90€/kk...
     
  4. lumikko34

    lumikko34 Member

    Liittynyt:
    20.01.2006
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    pitäisi toimia!vastuu kuulijalla, mutta kokelijoiden mukaan kyllä!
    Itsellä samanlaisia ongelmia maanpäällisillä digikanavilla, mutta aika kallista kokeilla yms:jakajilla!
    Toden näköisesti jakaja on hyvä vaihto ehto!Tosin kallis ja hieman hankala, boxien luukut ei mahdu kiinni, kun kortit kuulemma pitkiä.
     

Jaa tämä sivu