*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

HANDAN CV-7800 DVR, WELHO, KESKUSTELUA

Tässä viestiketjussa on 21 viestiä.

#1


Lainaus:
Tyylikkäästi muotoiltu uutuus!

Handan CV-7800 on tyylikkäästi muotoiltu, kahdella virittimellä varustettu DVR-digiboksi (Digital Video Recorder), eli voit tallentaa yhtä kanavaa ja katsoa samaan aikaan toista kanavaa. Lisäksi voit halutessasi mm. pysäyttää katsomasi ohjelman ja jatkaa katselua silloin kun sopii. Welho on osallistunut aktiivisesti sovitinmallin kehittämiseen varmistaakseen huippulaadun asiakkailleen.

Ominaisuudet:

- Kiintolevyn koko 160 Gb
- Tallennuskapasiteettia yli 80 tuntia
- Taukotallennustoiminto
- Selkeä käyttövalikko
- Toimii MP3-soittimena
- Toimii valokuva-albumina
- Elektroninen ohjelmaopas (EPG)
- Conax- korttipaikka kanavapakettien tilausta varten
- 2 scart-liitäntää
- Audio RCA-liitännät ja optinen S/PDIF -liitäntä äänelle
- USB-liitäntä musiikin ja valokuvien siirtoa varten
- Automaattiset ohjelmistopäivitykset Welhon verkossa (ei koske muita kuin Welhon myymiä digisovittimia)

(DVB-C 6000,CV-7700 DVR, CV-7700 DVR; OVAT ILMEISESTI YKSI JA SAMA LAITE?)

1. Onko joku asentanut DVB-C 6000 firmware:a 7800:aan TAI 7700:aan? Hyödyt, haitat?

2. Boksi tuntuu olemassa olevilta ominaisuuksilta aika vakaalta (Firmware Marraskuu 06).
Vikoja toki vielä on:
-Ärsyttävä piippaus ääni kuuluu vieläkin satunnaisesti kanavasta rippumatta, satunnaisina aikoina.
-Jos nauhotat jotain, katsottava kanava voi menettää äänensä hetkeksi.
-Pieniä omituisuuksia joskus käyttöliittymää käyttäessä.
-Yksi nauhoituksen käynnistyminen vaikka ei ajastusta.

Toppy kuitenkin kiinnostaisi vielä. USB siirto + PIP + 2xREC&PLAY
▼▼ Tässä viestiketjussa on 20 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Onko handan käyttäjiä näin vähän?
#3
Täällä yksi Handan CV-7800 DVR omistaja lisää.
Kävin tänä aamuna Welholta hakemassa laitteen saas nähdä miten toimii,kun saa asetukset paikalleen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10.1.2007 @ 10:01
#4
Jokos olet saanut Handanista selkoa? Ajattelin käydä loppuviikosta hakemassa Gigantista (349eur.) ja mielelläni kuulisin "ylistäviä" arvioita tai koko hankkeen "kuoppaamiseen" liittyviä faktoja. Esimerkiksi jotkut ovat valitelleet silloin tällöin ilmenevää häiritsevää piippausta.

Toisaalta hinta on suht edullinen vrt. esim. Topparin tallentavat.
#5
Tässä olen nyt pitänyt jonkin aikaa laitetta päällä,hyvin meni kaikki asetukset kohdalleen,eikä mitään ongelmia ole esiintynyt,pientä resonointia oli,kun laite on paljaan pöydän päällä,mutta sekin hävisi,kun laitoin huovan palaset Boxin jalkojen alle,levystä kuuluu hiljainen hurina,mutta ei häiritse,kun on telkkari päällä,niin sekin häviää.
Tallennusta en ole vielä koittanut,pitää syventyä siihen, ym muihin hommiin viikonloppuna paremmalla ajalla.Mitään piippauksia en ole havainnut,ainaskin ensivaikutelma laitteesta on ihan hyvä hintaansa,
399€ nähden.Kuvan laatu on ihan ok,sekä textit hyvät ja tulee kaikille kanaville,missä on Suomenkielinen textitys.Olishan noita Topfield tai ProCasterin laitteita,mutta niissä hinnat on niin rasvaisia.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13.1.2007 @ 04:40
#6
Moi!

Mulla on kanssa tollanen Handan CV-7800 digiboxi. Laite on toiminut kuin ihmisen mieli, mutta voiko sille tallennettuja ohjelmia siirtää jotenkin PC:lle? Ilmeisesti ainakin PC:ltä voi siirtää kuvia ja musiikkia boxiin, mutta en ole siitä kiinnostunut vaan haluaisin nauhotettuja ohjelmia (eli ilmeisesti .hav -tiedostoja) kannettavalleni.

Jos jollakin on tietoa miten kyseinen operaatio onnistuu, kertokaa heti! Mitä ohjelmia/ajureita siihen tarvitaan? Vaiko onko kyseessä mission impossible?
#7
Tossa Handanissa oleva USB portti on 1 suuntainen,eli voit siirtää tietokoneelta, kamerakännykästä,MP.3 soittimesta tavaraa Boxiin,mutta
toisinpäin ei onnistu.
#8
No joo. Tuli eilen haettua toi cv7800 Gigantista. Kaveriksi lähti Welhon kortti, jossa Forte-paketti 7kk:si (3kk puoleen hintaan). Paketti lähinnä siksi, että avaus sun muut korttimaksut ilmaiseksi ja, että Disney-kanavasta riittäisi myös jälkikasvulle iloa.

Vielä on masiina liittämättä ja toivottavasti toimii. Toisaalta hinta (349.-) nyt ei kaiketi päätä huimaa ja ainakin korttikanavat toimivat vanhalla perusTopparilla ihan ok. Taitaa olla Handanilta uus malli tulossa (hmdi-liitäntä yms.) kun tätäkin boxia vielä myydään ainakin parissa paikassa hintaan 479.-

Pitääpä illalla "tuskailla" noiden piuhojen kanssa.
#9
Eipä siinä muuta ole,kun Scartit ja antennipiuha kiinni ja sitten sellainen 10Cm antennipiuha jolla virittimet kytketään toisiinsa,sitten ohjelmakortti koneeseen ja virrat päälle,kone lähtee hakemaan ja tallentamaan TV kanavia,lopuksi hyväksy tallennus.Sitten tulee ilmoitus uudesta ohjelma päivityksestä,kun se on tallennettu homma onkin siinä,
ei muuta,kun katselemaan.Kannattaa myös lukea käyttöopasta,että löytää
kaikki tarvittavat tiedot koneen ja kaukosäätimen käytöstä,koneessa on ihan hyvä käyttövalikko,kun vähän aikaa totuttelee,niin homma alkaa hoitumaan.
#10
Ollut mulla käytössä reilut 2 viikkoa ja on toiminu kun tauti, eli hyvältä vehkeeltä vaikuttaa!!!
#11
Tosta Handan 7800 boxista vielä sen verran,mulla kuuluu kanssa joskus toi, pip tai pip-pip ääni,pistin welholle mailia ja vastattiin,että se voi satunnaisesti kuulua Handanin tallentavissa boxeissa ja on ton laitteen jokin "ominaisuus" Welho & Handan selvittävät mistä se voi johtua ja yrittävät poistaa sen äänen.
Muitakin äänivaihtoehtoja lueteltiin.
1.pip,2.pip-pip,3.tsak, 4.tsirp.. Valitkoon kukin oman äänensä mieltymystensä mukaan.Muuten on näin viikon koeaikana laite toiminut ihan ok.
Sain myös sellaista tietoa,että Handanin valmistaja on muuttunut viimevuoden lopulla,ei kyllä ilmoitettu,kuka niitä nykyään valmistaa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.1.2007 @ 10:07
#12
Ostin ENSIMMÄISEN LAITTEEN Handan CV-7800 marraskuussa 2006 WELHOLTA Vikoja a) piippaus- ja räksytysääniä TV:n kaiuttimista(epäsäännöllisin välein) ja samassa yhteydessä ääni häviää muutamaksi minuutiksi, b) suoria TV-ohjelmia tai tallennettuja ohjelmia katsellessa kuva pysähtyy äänettömänä muutamaksi n. 5-10 sek ja c) laite kuumenee n. 40 C asteeseen jopa yli(pintalämpö); sanottu jopa paloturvallisuutta varantavaksi laitteeksi. Vein laitteen Welhoon ja sain TOISEN LAITTEEN tammikuun 2007 alussa ja vakuutettiin 100 %:n varmuudella (oli siis testattu, höpö, höpö)että tämä on nyt ilman näitä vikoja. Eipäs ollutkaan vaan ko. äänet ja muut viat toistuivat jopa useammin. Nyt menen hakemaan KOLMANNEN laitteen tai vaadin rahat takaisin. Welhoon ei nyt voi tästä lähtien enää luottaa !!!. Normaali tapauksissa yrityksen vastaavalle henkilölle annetaan potkut tai varoituksia ellei virhe korjata kehoituksista huolimatta kuten asia oli ensimmäisen laitteen osalta. Mitä tällaiselle vastuuttomalle yritykselle kuin WELHOLLE pitäisi tehdä ?
#13
OIPA. Älä ota enää kolmatta laitetta,vaan rahat takaisin,mulla oli samat hommat 2 laitetta oli,mutt ei enää,molemmissa ilmeni samoja ongelmia.
1.Vinkumista / voimakasta surinaa.
2.Naksumista.Piippauksia.
3.Resonointia,hyvä,kun laite pysyi pöydällä.Ensimmäisen laitteen ongelmat alkoivat vasta noin viikon kuluttua käyttöönotosta,vein vaihtoon ja pistin uuden laitteen ja samat hommat alkoivat seuraavana päivänä.Tossa edellisessä kirjoituksessa vielä kaikki näytti suht hyvältä,mutta sitten hajos homma totaalisesti.Tässä mun kokemukset Handanista,onneks nämä viat ja ongelmat tulivat esille aikaisessa vaiheessa,muuten olis voinut vaikea saada rahojaan takaisin,kun kamalan tappelun kanssa.Se siitä Handanista ja sen laadukkuudesta tälläkertaa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.1.2007 @ 04:23
#14
No joo. Alkoipa ko. Handani temppuilemaan täälläkin. Noin viikon käytön jälkeen boxi alkoi surista äänekkäästi: virrat pois ja minuutin kuluttua samaa rutinaa.

Harvemmin olen palautellut mitään takaisin liikkeeseen, mutta nyt en jäänyt odottelemaan mahdollisia muiden vikojen ilmenemistä, vaan kiikutin masiinan takaisin Giganttiin. 30 päivän palautusoikeus tietenkin teki homman aika helpoksi.

Mitäköhän tallentavaa boxia alkaisi seuraavaksi harkitsemaan???
#15
Eiköhän ne vaihtoehdot ole tässä.
Kaon KCF - N620 503€
ProCaster PVR - 6200C 580€
Topfield TF - 5100 PVRC 499€
Vision VPC - 4400 PVR 411€
Humax PVR - 9200C 499€
Samsung DCB P853Z 445€
Hinnat. Verkkokauppa.com


Handanin ainaskin aijon unohtaa seuraavaa boxia etsiessäni,
kokemukset oli aika onnettomat.Taitaa noita lastentauteja olla vähän joka laitteessa,vaikka niitä kuinka kehutaan ja mainostetaan,kun
näitä keskustelu foorumeita seuraa,ei vielä ongelmatonta laitetta
ole valmistettu.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23.1.2007 @ 08:56
#16
Ei ole kokemuksia muista kun tosta topfieldin 5100 mallista ja toimii kuin junan vessa. Tapeilla vielä kun saa vielä suht helposti viilailtua mielensä mukaiseksi niin avot mut uudempaa firmistä ko toi 2006 kjarefullin sivuilla oleva ei kannata laittaa:) todennäköisesti koneessa jo se tai sit kannattaa vaihtaa toi 042006 versio ko on. No miinuksena täytyy sanoo et on aikas hidas siirtään poxista pclle tavaraa mut eipään valmiissa maailmassa niin kiirus oo:D
ps.laite on kallis mutta nyt 5 kuukauden kokemuksen perusteella joka sentin arvonen
#17
WELHOlla on nyt uusi malli Handan CV-7800-laitteesta jonka sain vaihdossa kun vaihdon viime viikolla (25.1.) toisen laitteen nyt kolmanteen. Samalla kauko-ohjaus on uusittu ja on paljon käytännöllisempi. Toistaiseksi ei mitään vikoja PIP-ääniä tai muita. Luulen että asia on nyt kunnossa ja laite toimii moiteettomasti

Nimimerkki OIPA
#18
OIPA. Pistähän viestiä tulemaan jos ilmenee jotain ongelmia.
Oliskos noi sitten ihan uuteen sarjaan tehtyjä,ainaskin jotku noihin vanhempiin sarjoihin tehdyt CV 7800 mallit olivat viallisia.
Tässä noi sarjanumerot laitteista joita mulla oli käytössä.
Toivottavasti tilanne on sama vielä 2,den viikon kuluttua,ettei taas tarvitse konetta takaisin raahata.

06B7BAM37DS03249
06B7BAM37DS02362
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 27.1.2007 @ 15:08
#19
itse hankin kyseisen masiinan 2.2. Muuten laite on toiminut hyvin vailla ongelmia, mutta eilisestä lähtien on ilmennyt ongelmia ajastetun nauhoituksen kanssa. Kun valitsee ohjelmaoppaasta haluamansa ohjelman nauhoitukseen, tulee toisinaan teksti "ajastukset päällekkäin" vaikka
mitään muita ajastuksia ei todellisuudessa olekaan.

Toiseksi ohjelmaopas ei aina näytä kaikkien kanavien ohjelmatietoja.
Onko kenelläkään vastaavia ongelmia tai rohtoa asiaan?

-o-
#20
Onko kenelläkään vastaavia ongelmia tai rohtoa asiaan?[/quote]Vie takaisin,mistä sen ostit.Handan CV 7800 on hyvä laite,jos sitä ei käytä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.2.2007 @ 16:59
#21
OIPA.!! Mitens on toi sun Handan CV 7800 pelannut,?? Onkos enään ollut ongelmia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.