1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

InterVideo WinDVD 7 / 8 Päivitys, poisto ja aktivointi EI onnistu

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Lemztaz91 20.12.2006.

  1. Lemztaz91

    Lemztaz91 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    301
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei,
    Eli kyseessä on kaikkien tuntema DVD soitin WinDVD 7 ja 8. Minulla on nyt ollut vuoden ajan käytössä InterVideo WinDVD 7 ja toiminut hyvin, ainoa virhe oli siinä että alkujaan valitsin asennuskantioksi suoraan program files ja se laittoi ne sinne eikä tehdyt alikansiota.

    Nyt toissapäivänä ja tänään olen yrittänyt päivittää sitä versioon 8. Ensin se ilmoitti että koneelle on asennettu aikaisempi versio ja asennusta kansioon x tämän vuoksi suositellaan. Asensin ohjelman loppuun mutta kappas kummaa kun yritän aktivoida tuotteen ja laitan aktivointi-kaavakkeeseen minkä sähköpostin tai koodin hyvänsä (kaikki kentät täytyy olla täytetty) se raksuttaa hetken ja jää jumiin ja kone ilmoittaa:
    "Ihanaa", kokeilin poistaa sovelluksen muttei siinä ollutkaan poisto sovellusta koko asennuspaketissa mukana. Ei auttanut kun avata setup.exe ja koittaa sen poistamista sen kautta, tämä onnistui. Nyt edes versio 7 ei toimi, alkoi herjaamaan vain jotain Jasc Paint Shop Pro 9 asennuksesta joka ei mielestäni todellakaan kuulu asiaan. 7 versiossa ei myöskään ollut uninstall osaa ja lisää/poista sovellus ei tehonnut, edes alkup. setupin ajaminen ei auttanut. Poistin tiedostot ja rekisterimerkinnät.

    Nyt ajattelin että 8 version paketissa oli vain jotain vikaa, joten asentelin uudelleen 7 version. Menin Aktivointi kohtaan ja kirjoitin rekisteröintiavaimet sun muut, mutta sama juttu jää tilttiin ja tulee sama viesti kuin ylemmässä mainitussa, eli että paihoitellaan erroria ja ohjelma suljetaan. Yritin vielä kertaalleen poistaa 7 version manuaalisesti (koska ei muuten onnistu) ja asentaa 8 version mutta samaa virhettä jauhaa. Toisilla koneilla virhettä ei ole kummassakaan versiossa.

    Näinollen vika lienee jossain huitsin rekisterimerkinnässä tai jotain...

    Osaisko joku löytää tähän ongelmaan ratkaisua???


    WinDVD:tä käytän siksi koska itselläni on Zalman Theatre6 5.1 kuulokkeet ja eri kanavien äänenvoimakkuuden säätö tapahtuu tosi helposti äänikeskuksesta ja ohjelma on helppokäyttöinen ja tyylikäs.

    Myös toisia ohjelmia voi ehdotella, toi kuus-kanavainen äänenvoimakkuuden säätö pitäisi helposti löytyä.


    Sorry tekstin pituudesta, mitenköhän mä taas osasin kirjailla tuon tekstin noin pitkäksi, ehkä musta tulee joskus kirjailija tai sitten ei... :)
     
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    AC3filter:ista voi säätää kaikkia kanavia erikseen.
    http://ac3filter.net/doc/ac3filter/pic/dlg_gains.png
    ja se toimii esim. Media Player Classic:in, Bsplayer:in ja Windows Media Player:in kanssa.

    WinDVD:n tuesta saa varmaan toimivan uninstallerin tai ohjeet miten kaikki sen merkinnät saa revittyä koneelta pois.
     
  4. Lemztaz91

    Lemztaz91 Regular member

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    301
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kiitos avusta, taidan tuon WinDVD:n unohtaa toistaiseksi ja asentaa AC3filter:in ja käyttää ilmaisia soittimia sen kanssa.

    Kiitos hyvästä neuvosta ja Iloista Joulua.
     

Jaa tämä sivu