1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma väärin poltetun kuva vcd:n kanssa

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Make111 17.12.2006.

  1. Make111

    Make111 Guest

    Minulla on cd levy johon on poltettu vcd muodossa valokuvia ja videoita. Levyn tekijä on kuitenkin tavalla tai toisella epäonnistunut menun tekemisessä. Kun levyn laittaa pyörimään power dvd:llä niin se näyttää vain pienellä 6 kuvaa/ruutu. Videoita sitä kautta ei löydy ollenkaan.

    Olen katsellut levyn sisältöä resurssienhallinnassa ja sieltä löytyy "mpegav" kansio jonka sisällä on kaikki videot. Ne ovat muotoa avseq01.dat jne.. Videot saa aukaistua siten että klikkaa hiiren oikealla napilla ja avaa sovelluksessa ja etsii sieltä power dvd:n.
    Levyltä löytyy myös "segment" kansio, siellä on kaikki kuvat. Ne saa myös avattua samalla tavalla mutta ne vaan vilahtaa nopeasti ruudulla.

    Kysymys kuuluu: kuinka saan otettua videot avi tai mpg tiedostoiksi ja kuvat jpg tiedostoiksi? Olisi hieman helpompaa katsella niitä ja saisi kuvatkin näkymään kunnolla.
     
  2.  
  3. Make111

    Make111 Guest

    Sain videot muutettua normaalisti mpg muotoon mutta kuvat eivät suostu muuttumaan jpg:ksi. Kuva tiedostot muuttuvat myös mpg muotoon mutta tilanne on sama että ne vilahtavat vaan nopeasti ruudulla. Virtual dubilla ne saa jpg muotoon mutta laatu on todella heikko. Haluaisin kuvat täysilaatuisena.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 20.12.2006
  4. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143

Jaa tämä sivu