*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Wlan ei yhdistä!

Tässä viestiketjussa on 9 viestiä.

#1
Elikkäs tässä pitäisi saada langaton netti toimimaan...
"Pääkoneessa" on kiinni ZyXel Prestige ---- wlan boxi/mikä_lie.
"Kakkoskoneessa" on ZyXel ZyAir B-220 ja langaton netti toimii ihan kiitettävän hyvin.
Nyt on tullut "kolmoskone" ja siinä on kiinni Buffalon PCI paikkaan laitettu kapula jolla tuon langattoman netin pitäis toimia.
Ongelmana on, että langaton yhteys löytyy mutta aina kun siihen yrittää yhdistää wintoosa vaan herjaa että:
"Windows ei voi muodostaa yhteyttä valittuun verkkoon. Verkko ei ehkä ole enää kantoalueella. Päivitä käytettävissä olevien verkkojen luettelo ja yritä muodostaa yhteys uudelleen."
Verkko kuitenkin on edelleen valittavana ihan ilman päivityksiä ja yritetty on jo aika hemmetin monta kertaa (yli 50 kertaa, ainakin). Joten missähän vois olla vika. Signaalin vahvuus on 4/5 palkkia.

-
▼▼ Tässä viestiketjussa on 8 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
onkohan jotain suojaus asetuksia päällä?

Antec p180 corsair HX620W, Asus rampage formula, Intel c2q Q9450@3.2GHz, zalman 9500 w/o leds, 2X2GB OCZ, 8800GTS 512MB, x-fi fatal1ty Professional.
#3
Jos palomuuria meinaat niin ei yhdistä vaikka se olis pois päältä...

-
#4
Jos tuon ZyXel ZyAir B-220 laittaa tuohon kolmos koneeseen kiinni niin toimiiko netti silloin?
#5
Kyllä...

-
#6
Oletko Buffalon ajureita kokeillut päivittää tai ZyXel:in tukiaseman firmwarea?
#7
Nyt toimii muuten, mutta kun yrittää yhdistää, niin se jotenkuten yhdistää, mutta aina tulee "vajaa tai puuttuva liitettävyys", asia johtuu siitä että se ei suostu "ottamaan" ip-osoitetta. Homma toimii kyllä salaamattomalla yhteydellä, mutta heti kun pistää salauksen käyttöön, niin tulee tuo vajaa tai puuttuva liitettävyys...

-
#8
Tuo vaikuttaa ongelmalta laitteiden yhteensopivuudessa. Jos tuo ajuri ja firmware päivitys ei auta niin tuossa yleensä ole hirveästi tehtävissä. Salauksen vaihtoa WEP<->WPA voi tietenkin kokeilla.
#9
Nooo... Voiko se olla kiinni yhteensopivuudesta, kun se kerran yhdistää suojaamattolmalla yhteydellä?

Ja sitten, näin lisämainintana, heti sen jälkeen kun tuon Buffalon sai yhistämään ilman windowsin herjausta, alkoi tuo sama ongelma ilmetä myös B-220:en kohdalla. Siis "vajaa tai puuttuva liitetävyys" tulee nyt sekä kakkos että kolmos koneessa, ja nyt ei toimi edes tossa kolmoskoneessa vaikka siihen siirtäisi tuon B-220:an. Ton pääboksin firmvare on päivitetty ja buffalossakin pitäisi olla uusimmat ajurit.

Salauksen vaihtoa voisi muuten kokeilla, mutta se on aivan turhaa koska B-220 tukee vain WEP salausta.

Ja sitten ostopaikan "atk-nero" sano että sen mielestä ton buffalon pitäisi olla yhteensopiva.

-
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.