1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

sygate personal firewall....

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi schnappi 13.09.2006.

  1. schnappi

    schnappi Guest

    Onko tuo ohjelma raskas?? kun otin se koneelleni niin tuntui että netti yhteys olisi alkanut vähän tökkimään... onko se todellakin sen syy että jos se on raskas ja rasittaa nettiä?? vai onko muualla sitten vika... prossun käyttö ei ole noussut ja ei ole löytynyt haitta ohjelmia eikä mitään viruksia...
     
  2.  
  3. Jupsu

    Jupsu Active member

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    1,459
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    68
    no kokeileppa jotain toista palomuuria hidastaako nekin.. kokeilun arvoinen palomuuri on zonealarm eli kokeileppas sitä...
     
  4. Kaakatus

    Kaakatus Regular member

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    1,776
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Sygate on palomuureista sielta kevyimmasta paasta. Kuitenkin muuri kuin muuri voi erinaisista syista jumittaa nettia. Sygaten vaihto tai uudelleen asennus todennakoisesti korjaa ongelman. Katso kuitenkin asetukset,etta kaikki oleelliset ohjelmat sallitaan nettiin. Jos ei helpota, voit yrittaa Tuneup Utilities 2006 osaa konfiguroida nettin ja selaimen asetuksia,joka nopeuttaa toimintaa huomattavasti.

    http://www.tune-up.com/info/lp/tuneup-utilities/?ap=1646
     
  5. schnappi

    schnappi Guest

    joo kiitoksia teille mutta voisiko joku laittaa linkin mulle jossa oisi suomeksi nuo tuneupin käyttö ohjeet niin olis helpompi testaa sitä...

    kiitos
     
  6. Kaakatus

    Kaakatus Regular member

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    1,776
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Pahoittelen edellisestä viestistä puuttuneita ääkkösiä, kun koulun koneessa käyttämäni linux live cd ei tunnistanut mokomia.

    Asiaan. Avaat TuneUp:in, siirry kohtaan "Optimize & Improve". Valitse sieltä "TuneUp System Optimizer". Eteesi tulleesta ikkunasta ota "Accelerate downloads and Internet suffing". Valitset yhteys nopeutesi, annat optimoida ja korjata. Uudelleen käynnistyksen jälkeen netin ja selaimien asetukset on optimoitu ja pitäisi toimia nopeammin.

    Samasta "TuneUp Sysytem Optimizer" kohdasta voit myös optimoida Windowsin toimimaan nopeammin. Valitse "Optimize your computer configuration". Valitse visuaali efektien ja tehon väliltä haluamallasi tavalla (vaikka otat "maximum performance" et huomaa ulkonäössä muuta "heikkenemistä" kuin pikakuvakkeiden alla olevat tekstit näkyvät samanlailla laatikoissa, kuin, jos klikkaat niitä kerran [tällöin tosin näkyvät sinisenä]). Use of the computer kohtaan valitse "Computer with network or internet connection". Pari kertaa painat "Next" ja käynnistät uudelleen. Nyt Windows:isi on optimoitu ja pitäisi toimia nopeammin.

    Myös rekisterin putsaaminen nopeuttaa konetta, joka on helppo hoitaa samalla ohjelmalla. "Clean up & Repair" kohdasta valitset TuneUp RegistryCleaner". Valitse "Complete Scan". "Next". Annat scannauksen mennä. Kestää itsellä alle minuutin. "Show errors". Eteesi auenneesta ikkunasta nappia "Start cleaning". "Next" ja "Finish". Rekisterisi on nyt siivottu. Scannaus voi kannattaa ajaa useamman kerran, koska virheitä voi vielä löytyä.

    Tähän kirjoittelin olennaisimmat ohjelman ominaisuudet. Loput selviävät varmasti kokeilemalla.

    -Kaakatus

    EDIT: Typot.
     
    Viimeksi muokattu: 14.09.2006
  7. schnappi

    schnappi Guest

    kiitos sulle kaakatus että viitsit auttaa :)
     

Jaa tämä sivu