1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Elisan kaapeli - Topfield 6000C - kaapelikortti ei toimi

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi LaLLi80 08.09.2006.

  1. LaLLi80

    LaLLi80 Senior member

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    5,010
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Kävin sitten ohimennen hakemassa Elisan myymälästä digitv kaapelikortin, kun sen vuokra on vain 20€/kk. No jamppa sanoi että menee ehkä pari tuntia enintään sen aktivoitumiseen. No kortti oli koneessa 4vrk ja välillä pitkiäkin aikoja kanavalla joka sen piti "purkaa". Ei silti aktivoitunut vaikka mitä tein. Kävin liikkeessä vaihtamassa korttia ja sama jamppa yritti aktivoida vartin niiden omassa vastaanottimessa. Ei toimi vieläkään. Aiemmin kyseiset kanavat sanoi "ei korttia" nyt ilmoitus on "väärä kortti". Discovery paketin sain tutustumistarjouksena 1kk ilmaiseksi, mutta siinäkin näkyy vain tekstitys :p

    Boksi on Topfield 6000C ja talo on Elisan kaapeliverkossa Järvenpäässä. Talo on 18V vanha kerrostalo. Onko jotain kokemuksia samanlaisista ongelmista?
     
  2.  
  3. cpenter83

    cpenter83 Regular member

    Liittynyt:
    28.05.2005
    Viestejä:
    1,353
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Tarkoitat varmaan 20€/vuosi...

    Onko kortti varmasti oikein päin laitteessa ja tarpeeksi syvälle työnnettynä?
     
  4. LaLLi80

    LaLLi80 Senior member

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    5,010
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Whoops...joo 20€/vuosi.

    Eiköhän toi ole tarpeeksi syvällä kun sitä kokeilin painaa syvemmälle niin ei liiku milliäkään. Kortti on kontaktit ylöspäin boksin sisällä kun manuaalissa ei sanota mitään asiaan liittyvää niin ei voi tietää.

    No niinpä tietysti...käänsin kortin ylösalaisin ja johan rupes kanavat näkyy...pienellä viveellä tosin, mutta silti. Kokeilin silloin kun kortin sain sitä molemmin päin, mutta ei toiminut...niinkuin ei Elisan puljussakaan. Sinäänsä outoa että kortti pitää olla ylösalaisin..
     
  5. -Rex-

    -Rex- Regular member

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    491
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tohon pitää vielä sen verran lisätä, että nuo kortit osaa heretä toimimasta ihan itsekseenkin ja tähän asti se on aina pitänyt käyttää aktivoitavana elisan puodissa, että sitten taas toimii. Ärsyttävää, mutta minkäs tekee.
     
  6. jporiseva

    jporiseva Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2006
    Viestejä:
    105
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kysymys tähän liittyen. Luuletteko että noin on käynyt minun tapauksessa, kun yhtäkkiä kaikki salatut kanavat katosivat. Salaamattomat näkyvät ihan ok. Käytössä on usb kaapeli digi sovitin Anysee e30 c+.

    Tuota korttia yritettiin aktivoida etänä kaapeliyhtiön tuen toimesta, niin että kortti oli kiinni koneessa, mutta ei auttanut. Onko kellään käynyt niin että kortti olisi hajonnut? Olen kuljettanut tuota lompakossa, joten siru on saattanut hyvinkin esim. naarmuuntua.
     

Jaa tämä sivu