*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

XPCOM Event Receiver, MsMpEng.exe

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Eli Windows xp herjaa joka sammutuksen yhteydessä, että ei pysty sulkemaan ohjelmaa XPCOM event receiver. Mikä ohjelma tämä mahtaa olla? Entä MsMpEng.exe? Se ilmaantuu järjestelmän käynnistämänä kun katsoo Task Managerilla. Kiitos vastauksista etukäteen. :)
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
XPCOM
http://www.mozilla.fi/keskustelu/index.php?topic=2309.msg13589
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=XPCOM&btnG=Google-haku&meta=l...
MsMpEng.exe
Windows Defender Beta 2?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13.4.2006 @ 22:36

Sitä saa mitä tilaa, joskus enemmänkin.

#3
Quote:
MsMpEng.exe
Windows Defender Beta 2?
=> kyllä!

Itse testasin tuota pari päivää sitten. Ennen tuo oli joku MS Antispyware remover tjsp. Nyt MS on sitten lisännyt tuohon kaikkea "kivaa" lisää ja nimi muuttunut Defenderiksi. Softaa siis kokeilin ja lähti pois samantien kuin nato-ohjus => olihan tuo kai ihan "ok" softa, MUTTA en saannut estettyä sen käynnistymistä mitenkään (helposti). Testasin msconfig-komennolla, poistin ruksit ym. Silti buutin jälkeen kyseinen exe "kummitteli" task managerissa.... Lisäksi olen lukenut että tuo update tökkii ym. Joten softa jota en pysty "hallitsemaan" => softa jota en tarvitse. Minulla on eri spywaren poisto softia, palomuuria ja av-softa.. Mut tulihan testattua ja "huonoksi" havaittua (mm. ei löytänyt mittään uutta vrt. "muut" spywaren poisto softani).

"Experientia docet stultos"
#4
En tiennytkään, että windows defender pitää MsMpEng.exe ohjelmaa yllä. Eli tuota XPCOM:ia ei saa sitten mitenkään pois? Se on oikeasti todella häiritsevä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.