*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

musiikin teko ohjelmia

Tässä viestiketjussa on 9 viestiä.

#1
osaisko joku sanoo jotain hyviä ilmaisia musiikin teko ohjelmia??
▼▼ Tässä viestiketjussa on 8 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
http://www.mikrobitti.fi/nettijatkot/2006/02/konemusiikki/index3.html
Oliskos näistä apua?

-=>Tällä sivulla olevan tekstin ja/tai grafiikan osittainenkin kopioiminen ilman oikeudenhaltijan lupaa ja 20 kvadriljoonan euron tekijänoikeuskorvauksia on tekijänoikeudellisista syistä ehdottomasti kielletty ja saattaa johtaa ankariin oikeudellisiin toimenpiteisiin, joiden seurauksena voi olla jopa tietokoneesi takavarikointi ja 12 oktiljoonan euron sakot sekä elinikäinen tietokoneen ja internetin käyttökielto.<=-
#3
jep, kokeillaan! kiitoksia!!
#4
koklaa ihmeessä fruity loopsia. http://fruityloops.com tää skulaa!

Fluff.

#5
saako näillä liitettyä musiikkia ja valmista biittiä yhteen?
#6
Fruityloops ja reason
#7
Fruityloops maksaa vähintään 49$, eikä sillä ilmaisella demoversiolla jaksa pitkään kikkailla kun ei siinä oo tallennusmahdollisuutta. Muuten ihan hyvä ohjelma. Ei olis kallis mutta kun mulla ei oo luottokorttia.
#8
minäkin olen etsinyt tuollaista ohjelmaa mutta en löydä paljoa mtn tuo fruitloops on ihan hyvä mutta se maksaa kyllä saisin sen onkohan mitään ilmaista ohjelmaa tai voisin kyllä kokeilla ottaa dc:llä ton fruit loopsin tai jtn

Jaa!
#9
http://www.buzzmachines.com/
tuo on ilmainen.

Hyvät samplet maksaa jos niitä ei jaksa itse mennä nauhoittamaan, ja muutenkin hyvä audiorauta+softa maksaa omaisuuksia, luovuudella kyllä voi korvata tuota rahanpuutetta ihan hyvin.
Tuolla fruityn ostamisella pääsee myös käsiksi hyviin sampleihin.

Ilmaisia VST instrumentteja ja filttereitä on netti pullollaan.
Myös monet trackerit ovat ilmaisia ja netti on pullollaan mod, xm, s3m jne... biisejä joista oppii helposti esim. perus rumpu+basso yhdistelmiä ja melodioita kun jaksaa hieman panostaa musiikin teoriaan. Nämä kappaleet ovat yleensä myös täynnä hyviä sampleja joilla on hyvä treenata.

Mutta onhan se aina kiva kun löytyy Pro Tools|HD, muutama Mac tietokone, FinalScratch 2,
http://www.stantondj.com/v2/fs/prod_fs2.asp
muutamat Genelec kaiuttimet ja räkillinen laadukkaita efektejä ja tietenkin 38 osainen rumpusetti.
Toisille riittää riittää 50 euron käytetty MIDI kiippari.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.