*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Srt-tekstien liittäminen DVD:n sub:eiksi ?

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Kun rippaan Xvid pakatun avi-tiedoston DVD-formaattiin esim DivxToDVD:llä... Kuinka siirtää SRT/SUB tekstitykset "valinnaisiksi tekstityksiksi" DVD-videoon?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Srt2sup nimisellä ohjelmalla käännetään ensiksi tekstit. Sitten dvd:stä demuxataan erilleen sekä video, että audioraita. Tämän jälkeen uuudelleen authoroidaan dvd ifoeditillä, ja lisätään siihen video-, audio- ja tekstiraita.
#3
niiin...tai DVDLab:lla tekee tuon ääni&kuva erikseen ja liittää tekstityksen sen avulla - vain 1 softa, tosin tulos "taitaa" olla vain leffa + uudet subit..mut haittaneeko tuo?

"Experientia docet stultos"
#4
http://www.mpegit.fi/keskustelu/showthread.php?p=5723
tuolta löytyy STEP 4: alkaen ohjeet tekstin muuttamiseen ja liittämiseen, tuon olemassa olevan VIDEO_TS kansion (VOB+IFO) voi demux:ata vaikka PgcDemux:illa.
#6
Kiitos vaan... Eiköhän näillä jotain saa aikaan!
#7
Subtitle tool ohjelmalla muutat sub tekstin srt muotoon (helposti). Teksti tiedosto saman nimiseksi kuin elokuva ja samaan kansioon niin ohjelma valitsee automaattisesti tekstin mukaan. Helppoa kuin mikä!!!
#8
Joo tää baepis:sen ohje oli hyvä ja helppo! itekkin käytän sitä

m00n olsei
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.