*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Äänen muunnin

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Onko jotain ohjelmaa, jolla voisi muuttaa äänen toisen kuuloiseksi? Minun pitäisi nyt muuttaa yksi äänitiedosto vanhan radioäänen kuuloiseksi.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
http://www.izotope.com/products/audio/vinyl/
tuolla saa kuulostamaan Vinyyliltä levyn (radiossakin kai soitettiin vinyyliltä musiikit aikoinaan ja muutenkin saa ääntä huononnettua tarpeeksi), tuo on siis plugari joka toimii kaikissa kunnollisissa audio softissa, esim. Audacityyn kun asentaa
http://audacityteam.org/vst/
tuon niin pitäisi toimia tuo VST versio.
#3
Kiitos paljon!
#4
Paitsi, että en saa tuota toimimaan. Audicity on asennettuna ja Vinyl on. Sitten laitoin sinne Audicityyn sen VST Enablerin, mutta Audicityssä ei näy mitään kummempia. Miten saisin tämän toimimaan oikein? En tiedä edes onko Vinyl asennettu oikein, koska sain sähköopostiini jonkun rekisteröintikoodin, jota en kuitenkaan tarvinnut asentaessani Vinyliä.
#5
Place the unzipped VST Enabler, along with your VST plug-ins, into the “Plug-ins” folder in the Audacity installation folder.
Kopioit myös sen VST plugarin tuonne hakemistoon?
#6
Enpä tietenkään sitten ollut. :-) No nyt se toimii. Kiitos!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.