1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mikä boxi näistä?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi dr.dr 01.03.2006.

  1. dr.dr

    dr.dr Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    545
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Te, jotka tiedätte enemmän digiTV:stä ja sen päätelaitteista, niin pystyisittekö sanomaan, mikä Mikromajan digiboxeista olisi edes harkitsemisen arvoinen antenniverkkoon, http://www.mikromaja.fi
    Kovalevylliselle ei ainakaan tällä hetkellä ole käyttöä. Tarkoitus vain saada näkymään muitakin kanavia kuin 1-4. Tuosta firmasta on muutakin tilauksessa, joten siksi sieltä. Jos kaikki surkeita syystä tai toisesta, niin sitten tilaan muualta.

    Edit: linkki kuntoon.
     
    Viimeksi muokattu: 01.03.2006
  2.  
  3. makehu

    makehu Member

    Liittynyt:
    18.07.2003
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itselläni on tuo Handan 5000:en kaapeliversio ja se ainakin on toiminut lähes moitteetta (muutamaa jumitusta lukuunottamatta).

    -Plussaa on ainakin hyvä kuvanlaatu,kaukosäätimen toiminta sekä EPG on aivan loistava.

    -Miinuksena huono ohjekirja(kaukosäätimen toiminnot joutuu selvittämään kokeilemalla) sekä kanavapaikkoja ei pysty järjestelemään.
     
    Viimeksi muokattu: 03.03.2006
  4. dr.dr

    dr.dr Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    545
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Laitoin Handanin 4000 tilaukseen mukaan ja hyvin toimii ko. boxi. Ihan tyytyväinen saa olla. 5000:sta ensin meinasin, mutta en tee kortinlukijalla mitään. Nyt painiskelen PC:ltä kuvan siirtämisen kanssa töllöön boxin kautta. Boxissa on TV-scart ja VCR-scart. Kapulasta ei löydy mitään nappulaa, millä vaihdetaan signaalilähde (tai on siinä joku sellainen, mutta ei se toimi). Töllöstäkin löytyy kaksi scart-paikkaa, mutta jos laitan boxin toiseen ja PC:n toiseen, niin signaalit sekoittuvat keskenään. Täytyy vielä kokeilla erillisen kompostipiuhan ja audiopiuhan kanssa, kun niihinkin liitännät löytyy.
     

Jaa tämä sivu