1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Anysee toimii kaapelissa???

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi LastPuzo 21.02.2006.

  1. LastPuzo

    LastPuzo Member

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Anyseen boxinhan pitäisi olla DVB-T, eikö juu? Nyt laitoin sen ihan mielenkiinnosta kaapeliverkkoon kiinni. Boxi viritti kanavat ihan ok ja sain 12 TV ja 8 radiokanavaa. Eli näyttäs siltä että se viritti maanpääliset kanavat mutta ei kaapelissa olevia digikanavia. Kuva on tosi hyvä eikä pätki niinkuin pikkupiiskalla. Suosittelen!
     
  2.  
  3. fevrier

    fevrier Member

    Liittynyt:
    03.02.2005
    Viestejä:
    72
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    En oikein tiedä miksi edes kokeilit mokomaa. Jos sait kaapeliverkosta löydettyä 12 kanavaa (T-boxilla), ja jos olet huomannut valita boxistasi "kaikki kanavat" (ei vapaat), niin kanavia tulsisi asuinpaikastasi (kaapeliyhtiöstäsi) riippuen tulla näkyviin ja katseltaviin (suurin osa maksullisia) useita kymmeniä.
    Siksi juuri on erikseen kaapeli-TV-verko. Hienoa, jos olet tyytyväinen, mutta en mitenkään jaksa uskoa, että olet oikeilla jäljillä. Kyllä kaapeli- ja terresteliaaliverkot ovat kuitenkin todella 2 eri asiaa. Hyvä kuitenkin sinulle, jos olet tyytyväinen, mutta tutki kuitenkin vaihtoehtoja. Hyvää jatkoa ja mukavia TV-hetkiä toivotellen. PS. Digivastaanotolla ei ole välimuotoja, eli kuva näkyy täydellisesti (niin hyvin kuin TV:si pystyy toistamaan), tai sitten kuvaa ei tule lainkaan. Alunperin kuulosti hyvältä, mutta kyllä tämä oli aikamoinen huuhaa (sellaisten katsojien joukossa, joilla 25 % ei tarkoita mitään). Onnea kuitenkin uudelle boxillesi, vaikken ole siitä ennen kuullutkaan (toivottavasti tulevaisuuden tuotemerkki). Jatkoa.
     
  4. LastPuzo

    LastPuzo Member

    Liittynyt:
    10.01.2006
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos vastuksesta. Anyseen E30 digiboxi on tietokoneeseen tarkoitettu digiboxi joka toimii usb 2.0 kautta. Omistan Humaxin boxin joka on televisioon kytketty ja tiedän että kanavia on n.70 kun kaikki lasketaan. Lähinnä minua tässä jutussa ihmetytti se että laite virittäytyi ylipäätään kun kytkin sen kaapeliverkkoon. Käytin sitä aikaisemmin sen mukana tuleella "teleskooppi" antennilla, mutta siinä esiityi nykimistä ja pätkimistä kuvassa. Sen vuoksi sain ajatuksen kokeilla sitä antennirasiaan joka on kaapeliverkossa. Kanavat eivät ole kaapeliverkosta tulevia selkeästikkään vaan terestial verkossa jaettavia ilmaisia kanavia. Yritin virittää C nippua mutta en saannut näkyviin. Ihmeellistä on myös että kuva on tosi hyvä eikä pätki yhtään. Suosittelen siis kaapelitaloudessa kokeilemaan jos omistaa kyseisen laitteen.
     
  5. fevrier

    fevrier Member

    Liittynyt:
    03.02.2005
    Viestejä:
    72
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Aluksi pyydän anteksi väärinkäsitystäni. Vastauksestasi päätellen olen jo melko varma (jos se nyt edes on mahdollisa), että viimein ymmärsin tilanteesi. Hieman oudolta se vieläkin kuulostaa, mutta parin piirustuksen ja valmiiksi ohjelmoidun laskijan jälkeen mikään ei ole mahdotonta. Ainakin sait minut vastauksellasi käsittämään ns. pointin. ELI, hyvää illanjatkoa taas tai kirjoita lisää. Päivystelen tässä kai vielä tunnin verran (pitää odottaa yksi viesti).
     

Jaa tämä sivu