1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HTPC/DVR basics

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Mindtank 08.02.2006.

  1. Mindtank

    Mindtank Regular member

    Liittynyt:
    13.11.2003
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tässä digiboxien luvatussa ihmemaassa on ruvennut kutkuttamaan ajatus kakkoskoneen valjastamisesta tallentavaksi digiboxiksi/mediakeskukseksi. Pariin perusasiaan kaipaisin selvennystä.
    1.Kannattaako suosiolla laittaa linux-pohjalle vai kestääkö winmediacenter useita päiviä pystyssä ilman hidasteluja yms?
    2. Jos linux, niin selviääkö alkeellisilla linuxtiedoilla asennuksista ja säädöistä, vai meneekö raskaasti pro-sektorille?
    3. Lukemani perusteella lähes kaikilla korteilla on lastentauteja ja vaativat säätämistä. Ovatko jonkun valmistajan tekeleet ehdottomasti kartettavia ja jotkut suositeltavia esim. jatkuvan ja nopeaan softakehityksen vuoksi? (Saa suositella siis ;))
    4.Pitäisikö hankittavan kortin olla mielellään hdtv yhteensopiva ja siten omata myös mpeg4-purku rautatasolla? Dvicolla näyttäisi olevan hdtv-digitvkortteja. Vai pitäisikö odottaa, että yleistyvät muillakin valmistajilla?
    Tässähän nämä tärkeimmät olivatkin.
     
  2.  
  3. SF100

    SF100 Regular member

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    278
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Et tarvitse Linuxia. DVBViewer Pro on se ohjelma mikä toimii Windowsissa ja missä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Katso sopiva kortti DVBViewerin sivulta. Rautapurkavaa ei kannata edes harkita.
     

Jaa tämä sivu