*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Samsung naureskelee uudessa mainoksessaan iPhone 5:lle

uutinen julkaistu:

Samsung aloittaa uuden mainoskampanjan, jossa naureskellaan avoimesti Applen uudelle iPhone 5 -älypuhelimelle. Mainoskuva löytyy jutun alta. Mainos on erittäin yksinkertainen. Siinä on laitettu iPhone 5:n ja Samsungin Galaxy S III -älypuhelimen spesifikaatiot rinnakkain ja "annetaan" lukijan päättää kumpi puhelin on hankinnan arvoinen. Tätä on terästetty nasevalla one linerilla: "It doesn't ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 55 viestiä.

#51
@46

Tuu nyt sieltä kaapista ulos, tuu nyt.

Kyllä me kaikki tiedetään mitä puhelima hintit ostelee, ei, se ei ole Samsung vaan... alkaa i:llä.
AfterDawn Ilmoitus
#52
mutta mutta, eihän Samsung ala i:llä, wait...yes, meinaat että sen pitäis olla iSamsung. :-P

Androidejahan alunperin markkiniotiinkin pornopuhelimina, koska iPhoneen ei voinut ladata mitään vastaavaa, siitä oli sitten lyhyt matka "hinttiroiskeläppään". Tuo onkin sen verran hupaisa sana, että otankin sen sanavarastooni. Muuten, ihan totta, Androidit ovat homojen puhelimia, en muista mistä luin (Iltalehti?), mutta juuri tuon "avoimmuuden" takia ne ovat paljon runk...käytetyimpiä niissä piireissä. Size matters, you know.
#53
Täysin totta toi mainos. Peppukipeät Applefanit itkemässä.
#54
Jos joku mua naurattaa niin tämä:

"Samsung Learns The Hard Way That Everyone Wants An iPhone 5"

Samsung can’t catch a break. Samsung Mobile USA posted the following question on their Facebook page – “If you could only take one electronic device on a deserted island, what would it be?”

They probably figured fans would respond that they would totally take their Galaxy S3 or some other Samsung device that no one cares about. But when you’re on a fantasy island, you probably want the best phone possible, right?

So rather than receiving a mob of responses declaring their desire to never be parted with their Galaxy S3, a lot of people just said that they wanted an iPhone 5. Or an electric boat."

http://cultofmac.cultofmaccom.netdna-cd...honesamsung.jpg

tuolla on 10 000 kommenttia ja melkein kaikki näyttää olevan iPhone 5 mitä nyt jokusen sivullisen jaksoin vilasta.

On varmaan samsungilla ollu huvittavaa lukea tuota listaa :) tuo on kyllä niin totaalinen FAIL
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18.9.2012 @ 18:05
#55
Hah, kyllä tuo mainos voidaan käsittää toisellakin tavalla. Ostaja katsoo et onpa monia hyödyttömiä ominaisuuksia jotka kuitenkin täytyy opetella, "En tarvitse noin monimutkaista luuria, haluan iPhone 5". Ihan tosi juttu, kuultu AT&T myyjältä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.