1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Omega + SP2 + 8500 == ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Solitude 11.01.2006.

  1. Solitude

    Solitude Regular member

    Liittynyt:
    12.02.2003
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Asentelin tuossa vanhaa konetta myyntitarkoituksessa ja sain myytyäkin, mutta lupasin asentaa käyttiksen ja ohjelmat valmiiksi koska ostaja ei ollut "ammattilainen".

    XP asentui kiltisti, mutta SP2:n jälkeen ei kone buutannut windowssiin. Tai buuttasi mutta näytti mustaa ruutua. Mitään ajureitahan ei kannata asentaa ennen SP2:sta.

    Monen yrityksen jälkeen sain kartoitettua ongelman näyttikseen. Vielä useamman korjausyrityksen jälkeen päädyin kokeilemaan puhtaalle XP:n asennukselle näyttiksen ajureita. Omegat ei toiminu eikä myöskään itselläni aikasemmin ollut uudempi Radeonin oma ajuri. Vasta vanhin (ei kuitenkaan cd:n originelli) lähti toimimaan ja sain SP2:n laitettua päälle. Nyt toimii.

    Ideoita mistä moinen mahtaisi johtua? Puhtaalla alustalla toimi, mutta SP2 ei toiminut edes VGA-tilassa ilman ajureita. Vanhan näyttiksen laittamalla kiinni toimi - eli asennukset oli ok.


    Toinen vika ilmeni sitten kun asensin konetta jo valmiina. Se rupesi sammuilemaan. Pätki vain virran pois. Virtajohdon irroittaminen ja hitaasti takaisin paikalleen laittaminen auttoi. Poweri vetelee viimeisiä? Onko mahdollista että poweri on liian pieni(vain 235W), koska laitoin yhden kovalevyn ja cd-aseman lisää kuin mitä minulla oli ollut. Muuten täysin sama kokoonpano kuin mikä kesällä toimi itselläni mallikkaasti.

    Edit: Typo
     
    Viimeksi muokattu: 11.01.2006
  2.  
  3. Drizzt^^

    Drizzt^^ Active member

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    1,599
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Ja minkälainenhan tämä kone sitten on?
     
  4. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,231
    Kiitokset:
    53
    Pisteet:
    128
    Tuo SP2:sen puhdas asennus tarkoittaa lähinnä ettei koneelle ole mitään softia vielä asennettu. Ajurit voi kyllä koneelle asentaa ihan huoletta.
     

Jaa tämä sivu