1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Phlips DVD DVP630 - Ongelmia?!?!?

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi womackie 08.01.2006.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. womackie

    womackie Member

    Liittynyt:
    06.04.2005
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo... elikkä itsellä kyseinen soitin alkoi yllättäen kettuilemaan melko lailla! Onneksi oli takuu vielä voimassa, sillä soitin sanoi sopimuksen irti aivan täysin! Eli olin aikeissa katsoa leffan ja painoin soittimen virta nappia eikä mitään tapahtunut... painoin uudestaan ja virtavalo alkoi vilkkua. Painoin muita nappeja soittimesta sekä kaukosäätimestä, mutta mitään ei tapahtunut. Otin virta piuhan irti ja laitoin takaisin mutta sama juttu! Koitin että toimiiko TV ja painoin päälle, ja toimihan se. TV:n ollessa päällä laitoin uudelleen DVD:n virta piuhan seinään ja samaan aikaan TV sammui! Otin piuhan pois ja TV tuli päälle, ja kun laitoin taas takaisin TV sammui taas! OLIN IHMEISSÄNI! Vein soittimen kauppaan josta se lähettiin huoltoon.
    Mielenkiintoni vain heräsi kun soitin käyttäyti näinkin oudosti, että onkohan jollain muulla ollut samanlaista tapausta!??!

    Niin ja sitten kun tuon soittimen joskus saa takaisin niin osaisikohan joku neuvoa noista päivityksistä...?? että kuinka tapahtuu ja kannattaako laittaa???
    KIITOS!
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu