1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sansui rz-9950 kotiteatteri dvd kuva hävisi!

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi mescaline 30.12.2005.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. mescaline

    mescaline Member

    Liittynyt:
    23.07.2005
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    menin sansuin rz-9950 kotiteattereistani vaihtamaan sen mitä kautta kuva tulee, niin muistaakseni progressivekse tai joksikin vastaavaksi.
    ennen se on ollut scart/rgp enkä nyt nää teattereista mitään, jos jollain on samanlainen kotiteatteri ja siihen löytyisi ohjeet niin onko tuohon olemassa jotain resettiä, tai vastaavaa että saisi tehdasasetuksille asetukset. tai sitten onko tuohon mitään muuta keinoa että saan sen takaisin tuohon scarttiin valittua?
    yritin kyllä summanmutikassa painella nappuloita kaukosäätimestä ja muistella missä kohtaa se valikko oli mutta tuloksetta.
    itse en löydä ohjekirjasta nyt mistään kun sitä tarvitsisi.
    onko ainoa vaihtoehto lähettää teatteri takuuhuoltoon?

    Tuon sähläyksen menin tekemään kun yritin laittaa vhs videot myös näkymään sellaisen scart "jakajan" kanssa, dvd:n kuva meni vihreäksi ja sitten menin säätämään sitä scart/rgp valikkoa.
    pitäisi siis nyt saada vhs videot, sekä kotiteatteri-dvd soitin näkymään telkusta, tai edes niin että näkyisi tuosta kotiteatterista jotain.
    Tv:n ruudussa näkyy kanavan numero jossa näyttäisi että vilkkuisi jotain mutta itse television ruutu on kuitenkin aivan musta.

    jos joku pystyisi kertomaan mistä kaukosäätimen nappulasta ja mihin suuntaan montako kertaa näppäilen että saan valittua takaisin tuon scart/rgp valinnan niin olisin kiitollinen! =)
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu