*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

gps ja karttaohjelma läppärille?

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Eli olisko kenelläkään hyviä ideoita/kokemuksia että mikä gps karttaohjelma olisi se paras ? mieluiten sellainen mihin voisi laittaa osoitteen ja se sitten opastaisi reitin sinne... ja mistähän saisi tuollaisen gps vastaanottimen edullisesti?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Eikö semmoinen olisi paras puhelimessa ja näin olisi aina mukana.

esim.
http://www.navicore.fi/fi_FI/etusivu/
http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/haku.aspx?hakusana=navicore&hae=Hae

Yellow Dog Linux v5.0
#3
"GT genimap reittikartta suomi plus 2005" on ainakin itsellä käytössä vaikka se ei opastakkaan risteyksissä mutta tarkempaa ohjelmaa ei kyllä tarvita. Saa esim kirjoittaa ihan kuinka vaikean osoitteen vain etsittäväksi niin se löytää sen jos se vaan on olemassa.
GPS-palikan joka liitetään usb väylään niin saa varmaan halvimmin huuto.net:istä, uusista pyytävät n. 50€. Sieltä omanikin ostin...
#4
en suosittele kenellekkään genimappia ,kartat ala-arvoisia,osoite haku
surkea,gps osoitin epäselvä,ohjelmassa ei ole mitään hyvää.sopii turisti käyttöön jos saa sen ilmaiseksi joltain joka on erehtynyt ostamaan sen.itse käytän route66 2005,joka on helppo ja tarkka,suomen
kartta puutteellinen.läppäriin ei ole kunnollista suomen karttaa saatavana,ihmettelen miksi.ainoa järkevä on navicore tai tomtom navigaattori tai puhelin kartasto.
#5
Genimappi tuntuu juu kaatuilevan joka kulmassa. Mitään puhuvaa ohjelmaa läppärille ei oikeen tunnu löytyvän... Joku sanoi että ViaMicheliniltä olisi joku puhuva versio pc:lle tiedä häntäen ole ainakaan nähnyt moista
#6
http://www.mapfactor.com/products/navigator/detail.html Ei ole kyllä minkäänlaista kokemusta kyseisestä ohjelmasta, mutta vaikuttaisi ihan kokeilun arvoiselta..

-Rusi
#7
autoroute 2006 on puhuva ja karttaakin on parannettu suomen osalta
#8
Nyt on löytynyt hyvä joka vielä puhuu, iGuidance europe. Kartat näkyy vaikka 3d:nä jos niin haluaa, eli tietokoneen näytöllä saat seurata itseäsi takaa yläviistosta niinkuin rallipeleissa konsanaan, puhuu ja opastaa lontoon murteella ja tarkasti senkin, tähän asti ainakaan ei ole mokaillut, ja jos ajaa risteyksestä ohi niin sitten tämä laskee uuden reitin. Ja saa valita yö tai päivänäytön tai sitten automaattisesti kellon mukaan vaihtamaan tummemman ja vaaleamman kartan.
http://www.inavcorp.com/products/iguidance21_europe.html
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.