1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

KAON KCF-N620 TWIN TUNER DVB-C + 160G HDD

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi vilzu82 11.09.2006.

  1. MZ3000

    MZ3000 Member

    Liittynyt:
    22.09.2007
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  2.  
  3. MZ3000

    MZ3000 Member

    Liittynyt:
    22.09.2007
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  4. thl

    thl Member

    Liittynyt:
    22.11.2007
    Viestejä:
    68
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kurkkasin nuo Jarkon bugilistalla olevat pelit ja nekin itseasiassa ovat MSX-pelejä... en tosin ole kokeillut vielä ensimmäistäkään, mutta siellä on useita nimikkeitä joita ei aikanaan ollut kuin msx-julkaisussa.

    t. ex-msx-friikki
     
  5. jarry77

    jarry77 Member

    Liittynyt:
    27.09.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tavallaan ohjelman infot säästyy tallenteessa vaikka niitä ei näekään info napin kautta... nimittäin kun katsoo tallennetta ja laittaa tekstiTV päälle niin kas kummaa, sulla on käytössä tallenteen aikainen tekstiTV. Mun mielestä se on bugi. Mutta sieltä kyllä näkee sen ohjelman infot :)
     
  6. harjula

    harjula Member

    Liittynyt:
    07.03.2007
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ai valmistaja hoitaa nämä päivitykset? No enpä sitten enää ihmettele,miksi päivityksiä saa odotella maailman tappiin asti.Miksi maahantuoja ei itse hoida päivityksiä,kai sitä Suomestakin löytyy joku ohjelmointitaitoinen,tapahtuisi edes joskus jotain...
     
  7. einov

    einov Member

    Liittynyt:
    30.11.2007
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jos ilmoittatte vioista, niin listaan voisi laittaa myös seuraavan:
    - ainakaan kaapeliverkon boksi ei toimi maksukortin jakajan (SmartWi) kanssa
    - boksissa on liian pieni viive purkukoodin vastaanottoon, jolloin jakaja ei ehdi sitä lähettää.
     
  8. zpp

    zpp Member

    Liittynyt:
    13.01.2008
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kannatan tätä. JVC:n videonauhurissani oli ja tuli käytettyä.

    Muutama käännösvirhe:
    Kun kanavalla, jolla ei ole teksti-tv-palvelua, yrittää mennä teksti-tv:hen, tulee ilmoitus "Teksti-tv Ei huollettu". (Alun perin ilmeisesti "No service" ja kääntäjä ei ole viitsinyt tarkistaa kontekstia).

    Kirjanmerkin asetuksessa opastukset ovat enemmänkin haitaksi kuin hyödyksi: "Tarkista merkki" tarkoittanee "Aseta merkki", "Siirrä merkkiä" tarkoittaa "Siirry merkkiin" ja "Toista aseus" on ilmeisesti "Toistoasetus" tai "Toistotila"...

    Käyttöoppaan suomentajakin lienee joku kesäharjoittelija - sen verran monta yhdyssanavirhettä ja muuta kammotusta löytyy. Tosin kamalampiakin on nähty. Onneksi englanninkieliseltä puolelta voi sentään tarkistaa, mitä ajetaan takaa.
     
  9. phiku

    phiku Member

    Liittynyt:
    20.01.2008
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Selailin tätä keskusteluketjua enkä huomannut että kellään olisi enää ongelmia Ylen tekstitysten kanssa Kaonin versiossa 01.01.32? Mulla aina välillä jonkin repliikin käännös jää väliin. Ärsyttävää...
     
  10. matrix82

    matrix82 Regular member

    Liittynyt:
    15.03.2006
    Viestejä:
    567
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jos harmittaa, ettei pysty keskeneräisiä tallennuksia katsomaan alusta, kun tulee hieman myöhässä tv:n ääreen, kannattaa kelata alkuun toimii, jollei ole vaihtanut kanavaa.
     
  11. Xetal

    Xetal Member

    Liittynyt:
    09.05.2007
    Viestejä:
    32
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tiedostojen uudelleen nimeämisestä puuttuu myös ääkköset vaikka ne alkuperäisessä nimessä saattavatkin olla. Lisäätkö Jarkko listaan?

    Mitä mieltä olette, pitäsisikö tuohon bugilistaan arvioida myös prioriteetti tyyliin High/Medium/Low vai meneekö liian vaikeaksi ja kuka määrittelee prioriteetin? Mutta voisi olla ihan tarpeellinen juttu varsinkin nyt kun näitä bugeja alkaa olla jo näin paljon. On sitten maahantuojankin helpompi sitten järjestellä asioita eteenpäin.
     
  12. pelpro

    pelpro Member

    Liittynyt:
    12.03.2007
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    En ole huomannut ongelmia suoraan katsottaessa, mutta enpä kyllä niin ajatuksella liene mitään katsonukkaan, että olisin huomannut jos satunnainen repliikki puuttuu. Ja olen aina kuvitellut ettei ihan joka lausetta ole tapanakaan kääntää.

    Tallenteissa sen sijaan on ollut ongelmia versiolla 01.01.34, tekstit viipyilevät ja välähtelevät miten sattuu. Tämän olen kyllä huomannut vaan pari kertaa, kun ei juuri tule ulkolaisia ohjelmia YLEltä tallenneltua.
     
  13. kotala

    kotala Member

    Liittynyt:
    22.05.2007
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Vielä yksi asia jonka voisi lisätä listaan:

    Katsottaessa joitakin tallenteita, rupeaa toisto tökkimään (kuva ja ääni pysähtelee, kuva pikselöityy...). Vikaan auttaa kun stoppaa tallenteen katsomisen ja aloittaa katsomisen uudelleen.

    Tätä ei esiinny jokaisella tallenteella enkä vielä ole keksinyt yhtäläisyyttä niiden välille. Tämä on tullut ilmi joulu-tammikuun aikana. vanhemmissa tallenteissa ei ole vikaa. ohjelmat tallennettu B-nipusta (MTV3, nelonen,sub...). Onko kukaan muu huomannut tällaista? mahtaisiko formatointi auttaa?

    kaapelimalli ja 01.01.34
     
  14. jarry77

    jarry77 Member

    Liittynyt:
    27.09.2004
    Viestejä:
    98
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Vielä yks bugi.

    Pause tilasta tallenteen tekstit ei ehdi heti mukaan vaan muutama tekstitys jää väliin.
     
  15. omppa

    omppa Member

    Liittynyt:
    12.12.2006
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Toimiiko ihmisillä Ylen teksitykset ihan moitteetta? Mulla on uusin softa ja teksteissä on jatkuvasti jotain viiveitä ja sekoiluja.. joskus tekstitys viipyy ja vain välähtää nopeasti ruudussa. Voiko asiaa auttaa jotenkin?
     
  16. pelpro

    pelpro Member

    Liittynyt:
    12.03.2007
    Viestejä:
    91
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen viimeaikoina myös kiinnittänyt huomiota tökkimiseen. Kuva pysähtyy ajottain muutamaksi sekunniksi. Olen täysin arvaamalla, ilman minkäänlaista faktapohjaa diagnosoinut, että levy on niin pirstaloitunut, että tallenteet ovat fyysisesti hajallaan pitkin levyä ja pitemmät loikat aiheuttavat töksähdyksiä. Tuo vanhempien tallenteiden eheys tukisi hatusta tempaistua tulkintaani, koska levyn ollessa tyhjempi, ne on voitu kirjoittaa yhtenäisinä levylle. Tässä tapauksessa levyn formatointi, tai pelkkä eheytys tietokoneella, Kuulostaisi toimivalta lääkkeeltä. Jopa tallenteiden siirto ulkoiselle levylle ja takaisin saattaisi toimia.

    Ja jos taas olen aivan hakoteillä, niin eihän formatoinnista varmaan haittaakaan ole. (mitä nyt tallenteet menettää)

    Sitten täytyy vielä mainita, että täysin aiempien valitusteni vastaisesti juuri katsomassani Yleltä tallennetussa elokuvassa tekstitykset toimivat täysin. Ei ainakaan yhtään puutetta jonka minä olisin havainnut. Eihän tässä kohta itekkään tiedä mitä bugeja omassa lootassa on ja mitä ei :/
     
  17. zpp

    zpp Member

    Liittynyt:
    13.01.2008
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen samaa mieltä, ja ajansiirron päällä pitäminen edesauttaa tätä. Tähän liittyy myös levyn raksutus (luku/kirjoituspää tekee kovasti töitä). Tänään boksin toiminnot jähmettyivät ja lopulta se kaatui kun ajansiirto ja tallennus olivat yhtaikaa toiminnassa. Arvaisin niin että levy-i/o vie (pirstaloituneella levyllä) niin paljon aikaa, ettei boksi ehdi tekemään tehtäviään -> toiminnot hidastuvat ja kun välttämättömiäkään ei ehdi tekemään, tapahtuu kaatuminen.

    Kiintolevyn alustus toki auttaa, mutta vain viikoksi...

    Joku oli tehnyt bugilistaan parannusehdotuksen tiedostojen käsittelyyn tiedostolistassa. Minusta se taas on nykyisellään varsin sujuvasti toteutettu (opastukset tosin ovat paikoin sekavat) ja ehdotettu parannus kuulostaa jopa hankalammalta käytettävältä. Nämä ovat tietysti makuasioita ;) Myöskään EPG-näppäimen toiminta ei pahemmin häiritse, vaikka ehdotettu päälle/pois olisi tosiaan loogisempi.
     
    Viimeksi muokattu: 22.01.2008
  18. jiispa

    jiispa Member

    Liittynyt:
    20.04.2006
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Samaa mietiskelin tuossa itse, että jos vaikkapa tuohon listan alkuun määrittelisi sellaiset 10-15 tärkeintä vikaa, jonkinlaiseen "top 10" -listaan, riippumatta siitä mihin "väliotsikkoon" ne muuten kuuluisivat. Jos tuollaiset saisi jotenkin määriteltyä.

    Tai jos noita ei pysty noin karsimaan, niin sitten merkitsisi noita tärkeimpiä kohtia tuohon listaan tuollaisenaan, esim. jollakin merkillä tai värillä. Lista on kyllä kuitenkin hyvä, kiitokset Jarkolle.
     
  19. zpp

    zpp Member

    Liittynyt:
    13.01.2008
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jep, kiitokset bugilistan ylläpitäjälle. Listan kohdat olisi varmaan hyvä varustaa tunnuksella (juokseva numero), jotta niihin olisi helppo viitata.
     
  20. jarkkohak

    jarkkohak Member

    Liittynyt:
    07.01.2008
    Viestejä:
    42
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Lisätty listaan.

    Mietin itsekin tuon prioriteetin lisäämistä. Aloinkin tekemään sitä, mutta meni niin hankalaksi, että päätin jättää sen maahantuojan päätettäväksi.
    Voitaisiin sinne lisätä muutama käyttäjien kannalta tärkeä ominaisuus/korjaus. Mikä on toivotuin?


    Numeroinnin voisi lisätä.


    *************
    Mp3 toistosta olen itse sitä mieltä että se pitäisi tehdä vaikka kokonaan uusiksi ja viskata tuo vanha pohja pois.
    Juuri tuon vuoksi otinkin tuon boksin, että saa kaikki poppikset tuonne, mutta eihän tuolla tee yhtään mitään.Oli pienoinen pettymys.

    Miten siinä saa edes valittua seuraavan biisin? Kaikki napit käyty läpi eikä mitään tapahdu.
     
    Viimeksi muokattu: 22.01.2008
  21. Timppatee

    Timppatee Member

    Liittynyt:
    23.07.2007
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiikutin sitten äsken oman Kaonini takaisin kauppaan mistä se lähtee huoltoon. Puoli vuottahan se kiintolevy kestikin. Oireet:

    - tallennusten toisto takkuaa, välillä pysähtelee tyystin, looppia eli sama noin sekunnin kohta jää toistumaan monta kertaa.

    - kahden kanavan samanaikainen tallennus ei pelaa. Jos tallentaa esim. leffan joka alkaa ennen ja loppuu jälkeen sen toisen tallennettavan, niin pitemmässä jää tallentumatta sen toisen aikana tuleva pätkä ja toistaessa loikataan vaan sen yli.

    - ei ottanut softan päivitystä vastaan, en tiedä liittyykkö kiintolevyyn

    - USBin kautta PC ei tunnista alustetuksi. Aikaisemmin tunnisti. Arvatkaa sainko siirrettyä ohjelmat talteen ennen huoltoon viemistä. Sain.

    Muuta en nyt muista. Kone ei tunnistanut mutta onneks kaveri löysi ohjelman millä sai tehtyä suoran varmuuskopion USB 2.0:n kautta, kaikilla ohjelmilla ei saa. Saatiin talteen muun muassa viisivuotiaan tenavan suomeks puhutut piirretyt leffat joita joulun jälkeen tuli Disney Channelilta aika monta ja joita en ollut ehtinyt siirtää tietokoneelle.

    Saapas nähdä nyt. Maksan kanavista (Canal+ ja Viasatkulta) yli 50e kuussa millä verukkeella sain vinguttua liikkeestä korttipaikallisen boksin tilalle huollon ajaksi.
     

Jaa tämä sivu