1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Canal+ kortti DVB-T boxiin

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi hpaasov 13.10.2005.

  1. hpaasov

    hpaasov Member

    Liittynyt:
    04.12.1999
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hei
    Valitettavasti olen joutunut pois HTV:n ihanasta kaapelimaailmasta ja jotunut muuttamaan Terrestiaali taloon. Nyt menikin sitten PVR järjestelmien rakentaminen lähes kokonaan uusiksi.
    Entisessä kokoonpanossa oli yksi full-feature ja yksi budget DVB-C kortti. CAM ja Conax oli kiinni tietysti full-feature kortissa.
    Mutta tähän uuteen T ympäristöön ei löytynyt sopivaa full-feature korttia joka toimisi Linuxissa (vai tietääkö joku?), joten käytän C korttia VDR:ssä ulostuloon. MythTV:ssä käytän VGA signaalia suoraan tykkiin.

    Aiemmin ei tullut käytettyä ohjelmakorttia kaapelissa, mutta nyt Canal+ kanavat hankittua. Ajattelin heti että VDR osaa tietysti hyödyntää CAM+Conax puolta C kortilta koska kuvakin tulee sieltä. Mutta näin ei tunnu toimivan. MythTV ei muutenkaan tiedä nyt mitään tuosta C -kortista, joten sen jätän omaan rauhaan (vaikka siitä pidänkin enemmän).

    Eli - löytyykö jostain Linuxilla toimivaa DVB-T korttia johon saa CAM+Conax korttipaikan kiinni? Vai yritänkö vielä saada VDR:ää ja MythTV:tä käyttämään DVB-C kortissa olevaa kortinlukijaa?
    Tietysti vielä voisi etsiä noita korttien hakkerointisysteemeitä. Mutta tuskin siihen tarvitsee mennä, kun olen valmis maksamaan toimivista kanavista.

    Kerron tarvittaessa lisää kokoonpanostani (kortit, mallit, linux ajurit yms), jos uskotte että näillä eväillä saadaan jotain toimimaan.

    Terveisin, Henri
     
  2.  
  3. M00ses

    M00ses Regular member

    Liittynyt:
    12.07.2005
    Viestejä:
    413
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kannattaa rekisteröityä eurosatbordille siellä on paljon aiheeseen liittyvää keskustelua.

    www.eurosatboard.com
     

Jaa tämä sivu