1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

noikia 5140i

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi mikkokul 13.09.2005.

  1. mikkokul

    mikkokul Guest

    Terve. Ostin tossa taannoin kyseisen puhelimen (nokia5140i)ja nyt tuli hankittua kaapeli pc---puhelin mallia ca-42 laitoin piuhan ohjeiden mukaan mutta ei mitään, koneesta kuuluu kyllä ääni et johto kytketty mutta mitään ei näy missään. kun pistän johdon puhelimeen tulee teksti et "datakaapeli kytketty" ja sitten laitan toisen pään usb porttiin mut ei mitään tule mihkään en löytäny mistään vaikka kuinka tongin. Toisin päin kun laittaa eli eka usb koneeseen ja sit vasta puhelimeen toinen pää ni tulee "datakaapeli kytketty" ja hetken päästä "puhelin ei tue tätä" (tai jotain sin päin). Suite ohjelmalla kokeilin mutta ei löydy koko puhelinta. Elikkä jos joku sai selkoa ni saisinko neuvoa et mitä asetuksia muutan tai ylipäätänsä miten saan toimimaan yhteyden. Kiitokset kaikille vastanneille.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 14.09.2005
  2.  
  3. LtnDanzig

    LtnDanzig Guest

    1. Poista PC SUITE, sekä CA-42:n ajuri.

    2. Hae Nokia sivuilta uusimmat versiot molemmista.

    3. Asenna ensin kaapelin ajurit - älä kytke puhelinta vielä.

    4. Asenna PC Suite.

    5. Kytke puhelin (kato manustakasta - muistaakseni ensin pc - sitten puhelin. Sama toisin päin, kuin otat irti). Tämän jälkeen pitäisi oikeaan alapalkkiin tulla ilmoituksia uusista laitteista.

    6. Varmista, että käytät oikeita asetuksia (täppä pois IrDa:sta)

    7. Ellei toimi - etsi jokin matkapuhelinliike, jossa mahdollista testata. Tälläinen kyllä löytyy, mutta suuressa osassa saattavat nostella olkapäitä.

    8. No hätä - et ole ensimmäinen, jolle ko. kaapeli kenkkuilee ;)
     
  4. mikkokul

    mikkokul Guest

    6. Varmista, että käytät oikeita asetuksia (täppä pois IrDa:sta) tarkottaa mitä ei oikeen aukee..
     
  5. laspa

    laspa Regular member

    Liittynyt:
    09.01.2005
    Viestejä:
    253
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli aukaiset asetukset ja katsot, että ruksi tai v-merkki tms on pois Infrapunayhteyden kohdalta, ja valittuna taas kaapelin kohdalla (jos semmonen kohta on)
     
  6. mikkokul

    mikkokul Guest

    kaiki on uusiks laitettu (ajurit), mut puhelimeen ku törkkää piuhan ni tulee eka et datalisälaite kytketty ja pari sekunnin pääst puhelin eitue tätä laitetta... onk hyvii ideoi???
     
  7. LtnDanzig

    LtnDanzig Guest

    nro 7.

    Olis hyvä testata esim. toisessa PC:ssä + kaapelilla. Ja vielä oma kaapeli toisella koneella. Sulkea pois kaikki mahdolliset ongelman aihauttajat. Enää en tohon sitten keksi, kuin puhelin huoltoon - mahdollisesti softasta kiinni. Ellei sekään auta, raudassa vika.

    Mutta sitten vain nro 8. ja uudelleen yritys. Kyllä sen toimimaan vielä saat. Tuossa vaiheessa, en kyllä ihmettele, jos alkaa hermo kiristyy ;)
     
  8. mikkokul

    mikkokul Guest

    juu hermot toki alkaa mennä mut... Pitää alottaa ja kokeilla toises konees eka ja sit jos, ni pitää keksii jotain. Mkä se dku-5 kaapeli on oisko se parempi??
     
  9. LtnDanzig

    LtnDanzig Guest

    DKU-5 oli tuon (CA-42) edeltäjä ja yhtä hauska asentaa/samanlailla ongelmia. Tosin nyt ihmettelen sitä, miksi itsellä kaikki on pelannut ok, mutta monella on sitten ongelmia. Testiä, testiä...
     
  10. mikkokul

    mikkokul Guest

    On kans ihme ku yritän lataa nokian sivuilt tota pcsuitee ni ei tul mitään lataus juttui tulee vaan jotain updating-pcsuite tai sit vaihe vaiheelt opastusta ja tämäkin menee sin updating valikkoon..
     
  11. Alwari

    Alwari Regular member

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Onko CA-42-kaapelisi aito Nokian kaapeli vai tarvikekaapeli? Ostin nimittäin tarvikekaapelin samanlaiseen puhelimeen ja ei toiminut millään. Soitin myyjälle ja kuulemma tuo tarvikekaapeli ei ole yhteensopiva Nokia 5140i:n kanssa, ilmeisesti ainoa malli joka ei toimi tuon kaapelin kanssa. Onneksi myyjä oli reilu kauppamies ja tarjosi vaihtoa infrapunasovittimeen. Toimii mainiosti ilman kikkailuja.

    PC Suiten lataaminen ei onnistunut lainkaan Nokian nettisivuilta vaan jouduin kysellä helpdeskistä apua. Lähettivät linkin josta voi ladata. Käy itsekin hakemassa mikäli et ole vielä saanut ohjelmaa käsiisi: http://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_66_rel_16_fin.exe
     
  12. mikkokul

    mikkokul Guest

  13. Alwari

    Alwari Regular member

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Itse ostin Puhelinkauppa.comista tuon oman kaapelin ja sieltä sain myös tuon korvaavan tuotteen. On toki hieman kalliimpi (35,50€), mutta toimii varmasti (ainakin omalla luurillani).

    ACTiSYS IR4000US infrapunaportti
    http://puhelinkauppa.com/product.php?xProd=63&xSec=163
     
  14. brank42

    brank42 Member

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Terve!!

    Ongelmia 5140i ja tietokoneen välillä..tilasin täs paikast http://www.klc.fi/products.php?g1=175221 irda adapterin mut sain toimimaan vain lähetyksen tietokoneesta puhelimeen päin mut en puhelimesta tietokoneeseen....ja pc suite ei ottanut toimiakseen tai en saanut yhteyttä puhelimen ja sen välille...
     
  15. Alwari

    Alwari Regular member

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    181
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli ei toimi lainkaan tuo yhteys? Mainitsit ensin että toimii tietokoneesta puhelimeen päin ja sen jälkeen ettei toimi lainkaan.

    Onko IR-yhteys varmasti aktivoitu? Puhelimesta tuo kytketään päälle seuraavasti: Asetukset / Yhteydet / Infrapuna (IR).

    Tämän jälkeen Nokia PC Suite käyntiin ja yhteyttä muodostamaan, puhelin ja infrapunasovitin tulee laittaa suht' lähekkäin jotta yhteys muodostuu varmimmin. Löydettyään puhelimen Windowsin tulisi ilmoittaa että IR-laite on lähettyvillä, muistaakseni vielä ilmoittaa että mikä laite, tässä tapauksessa juuri tuo Nokia 5140i. Tämän jälkeen voit tehdä Suitella haluamasi toiminnot.
     
  16. brank42

    brank42 Member

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    juu tota..siis se pelaa sen johdoton linkki-systeemin kans tietokoneesta puhelimeen ja pc suiten kans ei ollenkaan....
     
  17. q-hub-op

    q-hub-op Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    693
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei kyllä liity asiaan mitenkään mutta mulla on DUK-5 ja 3100 ja ne toimii. Mutta asiaan tee seuraavat vaiheet
    ja boottaa sen jälkeen kone ainakin mulla toimii
     
  18. D-broke

    D-broke Member

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    hieman offtopcia.
    Ostin aikoinaan tarvikekaapelin korvaamaan alkuperäistä DKU-5 kaapelia, puhelimena Nokian 5140. en ole tähän päivään mennessä saanut toimimaan sitä koneessani. Olen kokeillut useilla pC suite versioilla ja oxygen phone managerilla, mutta millään softilla en saanut konettani tunnistamaan koneeseen liitettyä puhelinta.

    Puhelimen softapäivitykselläkään ei ollut mitään vaikutusta. Nokian huollosta sanottiin, että tarvikekaapelit ei toimi nokian 5140 puhelimissa.


    Tosin olen kyllä kuullut, että joillakin on tarvikekaapelit toimineet paremmin kuin alkuperäiset, mutta itselläni ei vain ole toiminut.
     
    Viimeksi muokattu: 13.10.2005
  19. mikkokul

    mikkokul Guest

    Ton actisysin kun hommasin ni on homma ruvennut toimimaan paitsi että synkronointia en saa toimii valittaa aina jostai virheest, mikäköhän vois olla?
     

Jaa tämä sivu