1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Muilla pulmia LGrh4920v:n kanssa?

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi jmp75 08.09.2005.

  1. jmp75

    jmp75 Member

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tällaisen ostin kuukausi sitten. Nyt jo kaksi kertaa huollossa - firmware + digikortin (joku?) vaihto. Vaan ei oikein kulje: pääasiallinen ongelma on sellainen, että mylly vääntää nauhoituksen päälle milloin mistäkin kaukosäätimen napista. Joskus samantien, kun virrat kytkee, niin lähteekin recci päälle. Aina ei anna sitten edes stopista katkaista. Huom. koskaan mitään ei kylläkään tallennu.

    Miltäs kuulostaa? Voiko kaukosäädin olla rikki, vai onko se niin mekaaninen pulikka ettei. Kyseessähän on vähän vanhempi malli, joten kait softan pitäisi jo olla suht. bugiton (wishful thinking...)

    Toinen kysymys koskee kuluttajansuojaa: onko kuluttajalla mahdollisuutta saada mitään kompensaatiota siitä, että kalliilla rahalla ostettu laite on puolet ajasta pajalla ja puolet ajasta toimimattomana. Bensaa/aikaakin menee, kun jatkuvasti saa myllyä raijata pitkin kaupunkia. Kohtahan huoltoliikekin on keinonsa (komponenttien vaihto) käyttänyt: ei kai tällainen hyppyytys nyt saa koko takuuaikaa esim. jatkua?
     
  2.  
  3. olpp

    olpp Member

    Liittynyt:
    18.05.2005
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Vie se vielä kolmannen kerran huoltoon ja mainitse että se on kolmas kerta, niin saat uuden laitteen kaupasta tilalle. Mainitse vielä samalla että voisivat pitää kiirettä sen kanssa kun eivät kerran ole kahdella viime kerralla saaneet sitä kuntoon.
     
  4. jmp75

    jmp75 Member

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    juups. se oli vaan viimeinen laite siellä Gigantissa...Toisekseen tässä juuri ajattelin kartoittaa, että ovatko laitteet yleisesti ottaen toimineet. Jos muillakin on ollut pulmaa, niin eipä kannata edes toista vastaavaa ottaa!

    Sekin syö, kun olen jo keräillyt sinne kovalevylle ihan mukavasti satsia. Poltto kyllä onnistuu, mutta ei millään jaksaisi kaikkea ruveta hösäämään levyille vielä.

    Nyt se on pelannut illan ihan hyvin!
     

Jaa tämä sivu