1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nebula Win TV usb-2 sininen viiva

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi rzzu 21.07.2005.

  1. rzzu

    rzzu Guest

    Tästä on ollut keskustelua ennenkin, mutta nyt lisää. Nebulan kortti näyttää joillain kanavillla sinisen pystyviivan kuvan vasemmalla puolella (häiritsee).Hauppaugen kortissa oli sama ongelma mutta uuden softan myötä ei ainakaan minun koneessa viivaa enää näy. Laitoin Nebulalle aiheesta postia ja sieltä kerrottiin ettei kukaan ole ennen moisesta palautetta antanut ja lupasivat tutkia asiaa.On muuten ihme supportti nebulalle kun vastaus tulee jo samana päivänä.
     
  2.  
  3. -Ihmemies

    -Ihmemies Member

    Liittynyt:
    03.03.2004
    Viestejä:
    50
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Sininen viiva on siinä kuvassa, MTV3 on ainoa missä en ole sitä viivaa haivainnut. Hauppauge softa 1.18c mukana tulleet Video/Audio decooderit poistaa kuvan reinoilta osan, mikä tosin minua ärsyttää joskus. Voihan sitä viivaa yrittää poistaa näytönohjaimelta käsin, käyttämällä overplay zoomia -tai jotain sinne päin. Se viiva näkyy myös DVD soittimella jos tekee DVB-tallenteista DVD-levyja jä vähän kikkailee soittimen kanssa.
     
  4. rzzu

    rzzu Guest

    Juu kuvassahan se varmaan on mutta pitäis saada pois. Mulla Widescreen
    näyttö kannettavassa ja 4:3 kuvasuhteen lähetyksissä se häiritsee tosi paljon. Kun sais undesscan asetuksen aseteltua vaikka 102 prosenttiin niin ongelma häipyis ??

    Saiskos Hauppaugen Video/Audio decooderilla ongelman pois ? ja mistä moiset löytyy
     
  5. rzzu

    rzzu Guest

    Tässä nebulan vastaus eli 3.5 softaan tulee overscan ominaisuus jolloi saadaan turhat pois kuvan reunoilta :) Tosin joiltakin kanavilta viiva on hävinnyt eli onkohan lähetyspäässä tehty jotain.


    Thanks for the sample photos.

    The blue line on the left side of the video is actually part of the video content that's being transmitted by the broadcasters. To remove this when viewing in fullscreen, as you've already mentioned, you can simply zoom in on the picture, however, if you're viewing in windowed mode, there is no way of removing this blue line. I've spoken with the developers about this particular problem and it's been agreed that we'll be including an overscan feature which will allow you to remove the blue line (and any other unwanted video content around the edges) when viewing in windowed mode. This feature is to be included in our v3.5 public beta which is due to be released on the 28th July, as such, please feel free to download this version when it's available.

     
  6. SJK

    SJK Regular member

    Liittynyt:
    25.07.2004
    Viestejä:
    205
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Suora lainaus digitv.fi sivustolta: "Lisäksi joissakin vastaanotinmalleissa kuvaruudun vasemmassa reunassa on näkynyt sininen pystyviiva silloin, kun 16:9 –kuvaruudulla katsotaan ohjelmaa, jonka kuvasuhde on 4:3. Tämä häiriö on saatu poistetuksi lähes kokonaan; loput korjaukset saataneen valmiiksi viikon 30 alussa".
     

Jaa tämä sivu